شوهرخاله بابام که نگهبانه ساختمون بود و کلاس پنجم بودم به من ازار جنسی رسوند و هیچوقت اون ترسو تاالان که 25سالمه یادم نرفته لطفا بچه هاتونو باکسی تنها نذارید
نه ولی روزی یه ساعت میتونن برن تو کوچه بازی کنند تو هم حواست بهشون باشه
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون بیرون پر از ادما مریضه و منی که تو بچگی بهم تعرض شد خوب درک میکنم که چرا بعضیا حساسن و باید از ی ...
نمیشه که بچه همش تو خونه باشه مگه رباته
خب میتونه حواسش بهش باشه
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
اونطوری هم مستقل شدن در اینده براشون سخت میشه تا کی میخوای باهاشون جایی بری؟
دائم از دور حواست بهش باشه ولی قدم به قدم باهاش جایی نرو
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
به نظرم پدر یا مادر باید بیرن شهربازی جاهای تفریحی تا تو کوچه باشن
بنظرم باید بچه یکم احساس استقلال کنه و برای خودش چند تا دوست پیدا کنه
اونطوری هم مستقل شدن در اینده براشون سخت میشه تا کی میخوای باهاشون جایی بری؟دائم از دور حواست بهش با ...
من خودم مامانم خیلی حواسش بهم بود قدم به قدم ولی الان من یه ادم مستقل و متاهلم توروخدا بذارید والدین اگاه باشن از خطرات اجتماعی من کم ادم ندیدم دورو ورم که اینجور اسیب دیدن