2777
2789

دختر خاله مادرم دو تا نوه دختری بیشتر نداره 

ننه بابای درست حسابی ندارن طوری که بچه بزرگشون رو ول کردن با مادربزرگش زندگی میکنه انگار نه انگار ی بچه دیگه هم دارن به دومی بیشتر اهمیت میدن 

این پسر بزرگه ۲۰ سالشه اون دومی ۱۵ سالشه و همه جوره در رفاهه (ناگفته نماند خسیس هم هستن)

پسر بزرگه همش از بیرون غذا میخوره همش فیت بود میخوره توی خونه هم غذای خوب و چرب و چیلی میخوره 

دختر همین خانم که میشه این آقا پسر خیلی مامانشو حرص میده و باهاش دعوا میکنه و خودشم معتقده که دخترش فقط برای سو استفاده اونو میخواد اما چون هم خودشو هم بچه هاشو خیلی دوست داره بازم همه جوره خرج این پسر بزرگه میکنه 

پسر دومی که از کاراش نگم براتون از بس بدجنسه 😑

خلاصه دیشب داشت با نوه اش حرف میزد گوشیو قطع کرد 

همیشه من اونو میرسونم خونش نه نوه اش حالا چی بشه که نوه اش بیاد دنبالش چون مواقعی که میاد دنبالش بخاطر کله پاچه و سیرابی و غذا میاد که بره با مادر بزرگش بخوره 

منم گفتم حتما الان که میاد دنبالت شک نکن بخاطر غذا اومده 

بعد خواهرم گفت نه بابا محمد امین خودش کارت مادربزرگش همراهشه پیتزا چیزی خورده 

یهو انور سادات (همین خانمه دختر خاله مادرم) در اومد گفت نوش جونش نوش جونش گوشت بشه بچسبه به ک ی ر ش 😐 چند بارم زد به تخته که ما چشمش نکنیم 

خواهرم ناراحت شد گفت انور سادات مگه ما چشممون شوره؟

من خیلی از این حرفش بدم اومد و الکی با حرفی که زدم خودمو کوچیک کردم 

همه میگن بچسبه به تنش این میگه ک ی ر ش 😶

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

چه بی‌ادب پیرزنه دیگه رد داده 

ببخشید استارتر 

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم واقعا حس بدیه

منم امروز مادرشوهرم گفت بچه ت ماشاالله تپل شده عکسشو واسه هیچکس حتی خانواده‌ ت نفرست چشمش میزنن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چرا

می‌گفت یعنی خانواده م چشمش میزنن 😂 بچه م ۴ ماهشه واقعا حس بدی گرفتم که گفت خانواده‌ ت چشمش میزنن بعدش همش داشت صلوات میفرستاد 😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
می‌گفت یعنی خانواده م چشمش میزنن 😂 بچه م ۴ ماهشه واقعا حس بدی گرفتم که گفت خانواده‌ ت چشمش میزنن بع ...

نه اخه واقعا خرف این پیرزنه زشت بود 😑

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

نه اخه واقعا خرف این پیرزنه زشت بود 😑

دقیقا حداقل میگفت گوشت بشه به رونش یا گوشت بشه به تنش