امشب داشتم تایپیک هارو میخوندم دیدم آدما چقدر باهم فرق دارن نظراتشون وقتی یکی تایپیک میزنه ، یا اینکه یکی یه حرفی میزنه اون استارتر بد متوجه میشه وبهش حمله میکنه در صورتی که اون قصد ش کمک بوده ، فقط یااینکه اونی که نظرمیزاره بد متوجه میشه بعد هم دعوا میشه 🤣😅😐
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
استارتر و چند نفر دیگه ریختن سرم که چرا به شهدا بی احترامی میکنی؟ اعتقاد نداری نیا توی تاپیک و...
درصورتی که من هیچ توهینی نکرده بودم 🫤🫤🫤
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇