2777
2789
عنوان

نامزدم می گه با خانواده ام رفت و آمد نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 59 پست
رفتار خانوادت باهاش چجوریه؟ از طرف خانوادش ب کی وابستس؟

خیلییی گرمه کلا پدر و مادر من که همه رو روی چشمشون می ذارن بابام هرکاری می کنه که یخ ایشون آب بشه چه می دونم از کباب درست کردن بیرون روی باربیکیو بگیر تا پیشنهاد این شطرنج و تخته و پاسور اما... هیچ
یه تفاوت دیگه ای که داریم ایشون ترکه ما نه
خودشم توی خانواده اش به هیچ کی وابسته نیست اون قدری که من می گم به مادرت زنگ بزن مامانت تونست بره آرایشگاه برای رنگ مو؟ می خوایی خودم پیشنهاد بدم باهم بریم ایشون اصلا براش مهم نیست...کلا اولویتاش منم کارشه و دوستاش

و دوستاش هییییچ وقت حذف نمی شن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله دوست بودیم خیلی زیاد دعوت کردیم با مناسبت یا بی مناسبت ..ولی همش بهم غر می زنه تا بیاد می گه کار ...

رفتارش اصلاااا نرمال نیست عزیزم 

در آینده شک نکن خیلی به مشکل میخورید 

حتما با خانوادت قضیه رو مطرح کن 

والا منم فقط یه دختر دارم و از فکر اینکه دامادم اینجوری رفتار کنه خیلی ناراحت میشم 

دوران نامزدی برای شناخته و باید چشماتو باز کنی و فکر نکنی زمان بگذره بهتر میشه چون همیشه بدتر میشه که بهتر نمیشه متاسفانه 

ما تهران ایشون تبریز

منم ترکیم بزا از خصلت ترکا بهت بگم 

ترکا یا از فامیل زن میگیرن یا از ترک جز این دو مورد انتخاب دیگه ای ندارن و با غریبه ها زیاد اهل رفت و امد نیستن

حالا شما ترک نیستی ولی چون شمارو دوس داشته باهاتون ازدواج کرده اما فقط شمارو انتخاب کرده و خانوادتون انتخاب همسرتون نبوده شاید تو دلش میگ کاش اینا هم ترک بودن

و یه موضوع دیگ این ک نامزدت هنوز خانواده شمارو برای خودش غریبه میدونه ( گفتم ک ترکا اهل رفت و امد با غریبه نیستن زیاد)  و اینکه با فامیلا و دوستای خودش اوکیه دلیلش اینه ک با اینا چن ساله هست و دیگ باهاشون احساس راحتی میکنه حالا شما باید فقط صبوری کنه ب مرور زمان نامزدت درست میشه و دیگ نباید بگی چرا نمیای خونمون و کلا باید این موضوع رو رها کنی و بسپاری ب زمان چون هرچقد تمرکزت رو این موضوع باشه نتیجه عکس میگیری

راستی نامزدت با خانواده و فامیلاش ترکی حرف میزنه؟ شما فارسی حرف میزنین تو خونه؟

منم ترکیم بزا از خصلت ترکا بهت بگم ترکا یا از فامیل زن میگیرن یا از ترک جز این دو مورد انتخاب دیگه ا ...

عزیییزم مرسی از این توضیحات خوبت خانم
نه نامزدم به احترام من و یکی از عروس های خاله اش که فارسه اگه ما اون جا باشیم فارسی اگه نه ترکی حرف می زنن

عزیزم نه داماد پسر میشه و نه عروس دختر

پدر و مادر هرکدومتون هم فقط پدر و مادر خودتونن 

وقتی نقش های رو جا به جا میکنید توقعات و مشکلات به وجود میاد 

من رابطم با خانواده ی همسرم عالیه . اما پدر و مادر همسرم فقط پدر و مادر همسرم هستن و نه چیز بیشتر و نه کمتر 

روابط رو رسمی و با واسطه ی همسرم باهاشون مدیریت‌ میکنم

اوایل ازدواج مادرهمسرم چندین بار خواهرهمسرمو پیش من "آبجی" معرفی کرد . هربار بهش گفتم آهان خواهرشوهر جان رو میگید .‌ یعنی ایشون خواهر من نیستن و قرار هم نیست به این چشم بهشون‌ نگاه کنم .. یه رابطه ی کاملا محترمانه و رسمی و با حفظ نقش ها و حرمت ها ... 

شما هم اگر نامزدت به پدر و مادرت احترام میذاره و روابطتون رو محدود نمیکنه مشکلی نداره ، مگر شما توقع صمیمیت داشته باشی و نتونی این مدل رابطه رو هندل کنی که در این شرایط بهتره راهتو جدا کنی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم ترکیم بزا از خصلت ترکا بهت بگم ترکا یا از فامیل زن میگیرن یا از ترک جز این دو مورد انتخاب دیگه ا ...

البته این موضوع کلیت نداره 

همسر منم تبریزی هستن . اما علاقه ای به وصلت با فامیل یا ترکها نداشتن . برادرهمسرمم همینطور 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم نه داماد پسر میشه و نه عروس دخترپدر و مادر هرکدومتون هم فقط پدر و مادر خودتونن وقتی نقش های رو ...

ممنونم ازت خانم وکیل مهندس عزیز
آفرین به شما که این قدر عاقلید

ممنونم ازت خانم وکیل مهندس عزیزآفرین به شما که این قدر عاقلید

عزیزدلم 

با منطق اگر به ماجرا نگاه کنی و با سیاست عمل کنی بهترین نتیجه رو میگیری .. راه احساسی عاقبت جالبی نداره ❤️

موفق باشی گل دختر 

می دونین پدر و مادرمم خیلی آدم اجتماعین هردو ...فکر می کنن الان شوهر من خجالت می کشه که نمیاد یا سر ...

اینجوری اصلا خوب نیست ک نیاد چون واقعا ادم ب خانوادش احتیاج داره از طرفیم نری خونه مادرش اونا شاکی میشن و باز تو ضرر میکنی بنظرم الان این مشکل رو حل کن

بعدا دبه میکنه و باهات دعوا و مجبورت میمنه تو بیای خونشون اما خودش نیاد 

مردا خیلی زورگو هستن