سلام یک ماهه که نامزد کردم و تک فرزندیم جفتمون اما ایشون اصلا اجتماعی نیست دوست داره سرگرم کار خودش باشه برای من تایم می ذاره اما قبول نمی کنه بیاد سر بزنه به خانواده ام یا وقتی میاد اصلا صمیمی نمیشه می گه از این به بعد تا آخر عمر هم همینه من می تونم برم خونه ی مامانم اما از اون نباید بخوام که باهاشون صمیمی بشه ...اگه با این آدم ازدواج کنم پدر و مادرم تنها می شن چی کار کنم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی دو شخص ازدواج میکنن یعنی توی همه چی شریک شدن حتی پدر و مادر نمیشه جدا جدا رفت و امد کرد میشه؟فر ...
می دونین پدر و مادرمم خیلی آدم اجتماعین هردو ...فکر می کنن الان شوهر من خجالت می کشه که نمیاد یا سر و سنگینه بعد خوب می شه در صورتی که اصلا دوست نداره رفت و آمد کنه نمی دونم بهشون بگم یا نه؟ بگمم باز انتخاب با خودمه خیلی سخته انگار بین شوهرم و خانواده ام از همین اول باید یکیو انتخاب کنم
مادر پدرش نیاز دارن ک دامادشون بیاد خونشون؟ مهم اینه زندگی بچشون خوب باشه دیدن داماد چ صفایی برای اد ...
عزیز من مگه میشه نخوان دامادشونو ببینن؟
این که رفت و امد نمیکنه الان یه موضوعه اما در اینده همین موضوع بزرگتر میشه و باعث اختلاف میشه و شرایط اسی ام فرق داره چون تک بچه هست و همش تحت فشار خانواده و همسر قرار میگیره
می دونین پدر و مادرمم خیلی آدم اجتماعین هردو ...فکر می کنن الان شوهر من خجالت می کشه که نمیاد یا سر ...
دقیقا منم منظورم اینه همین الانم شما تحت فشاری عزیزم واقعا در جایگاهی نیستم که بتونم راه حلی بهتون بدم شاید کارامد نباشه اما مشاوره رو حتما بهت پیشنهاد میکنم امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل شه❤️
بله دوست بودیم خیلی زیاد دعوت کردیم با مناسبت یا بی مناسبت ..ولی همش بهم غر می زنه تا بیاد می گه کار دارم مگه تو از کارام خبر نداری...این در صورتیه که کلی تایم پرت داره مثلا حاضره با همکاراش بره بیرون دو ساعت اما خونه ی ما نه