2777
2789

اول بگم من پارسال خوابیده بودم با استرس شدید که این خانم بهم داده بود قبلش یهو اومد خونه داد زد من خواب بودم سکتع کردم انگار تو خواب خودم گفتم خدایا من صبح پاشم چیزیم شده. صبح پاشدم یه چشمم کور شده بود و مشکوک‌به ام اس اما ام ار ای اوکی بود دکتر گفت ریسک ام اس داری اما الان نداری. گفت از استرس دوری کن خواهرمم چون خودشو مقصر میدونست مراعاتمو میکرد یه مدتت تا اخیرااا دوبارع شروع کرده به داد و دعوا وقتی من خوابم دوباره با سکتع از خواب بیدار میشم 

رفتیم دکتر نوار عصب چشم دادم هرچند دستگاهش به نظرم غلط بود اما چشمم کامل خوب شده بود

ازم پرسیذ چی شد گفتم دکتر گفته ام اس خفیف داری باز گریه کرد و زاری اشک عذاب وجدان گرفتم

گفتم وای کاش اینجور نمیگفتم اما دو روز از اشک ریختنش نگذشته بود که امروز جوری تو خواب سر مامانمم داد زد با سکته بیدار شدم گفتم خیلی رعایت کردی مرسی گفت برو بابا

حقشه دیگه عذاب وجدان ندارم اصلا این رحم نمیکنه به من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیونه ست؟هر وقت خوابیدی داد و بیداد میکنه😐

سر مامانم 

من دیر ببدار میشم مثلا داد بد میزنه کو عطرممممممممم چرا این عطرو خریدییی چرا بد لباسمو اتو زدییییی داد بداااااااااااا من انگار جوجه میلرزم از استرس

دو تا نکته هست

یکی اینکه سعی کن خوابتو با بقیه تنظیم کنی

دوم اینکه در هر صورت عادت به داد زدنو باید یجوری از سر خواهرت بندازی. زمین فوتبال نیست که هی داد بزنه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

وای چه بد ،منم‌پارسال مثل شما شدم ،همه اش هم به خاطر استرس و شوک‌هایی که بهم وارد شد ،هنوزم خوب نشدم درست همه علائم ام اس‌ دارم ولی ام آر ای گفت چیزی نیست .ولی یه دکتر گفت باید آزمایش مایع نخاعی هم بدی  هنوز ندادم میترسم 

فکر کرذی زورمون بهش میرسه؟ زود چیز میز پرت میکنه سمت صورتمبخدا این بار کور شم واقغی میشه ام اس نفهمه ...

به فکر خودت باش داری میگی چشمم کور شه!

اونم وقتی خوابه جیغ بزن تو گوشش تو کتک کاری کن نیار تو هم بزن پرت کن...

معدن درد جرفت

وای چه بد ،منم‌پارسال مثل شما شدم ،همه اش هم به خاطر استرس و شوک‌هایی که بهم وارد شد ،هنوزم خوب نشدم ...

بله درکتون میکنم زیاد من والله میخوام بهش بگم میخوان از کمرم مایع نخاعی بردارن تروخدا رعایت من کن شاید عاقل شد خسته شدم بخدا