2777
2789
عنوان

حس میکنم قبلا زیباتر بودم

222 بازدید | 25 پست

میشه گوش بدین

۲۴سالمه

قبلنا یعنی ۱۷ سالگی تا دبیرستان 

خیلییی حس زیبایی داشتم 

ارایش میکردم کیف میکردم

صورتم برق قشنگس داشت حس قشنگی

الان انگار پژمرده شدم چروک خط خنده شل شد صورتم پر منافذ ارایش میکنم اون حس ندارم

و مجردم هستم

کلی استرس کشیدم حرص خوردم تو زندگی سر کنکور همه چی

چیکار کنم یعنی دیگه مثل قبل نمیشه؟؟

فقط 51 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عب نداره سعی کن برا خودت عاذتای خوب بزاری صورتتو مرتب بشور ماسک بزار خپشحال باش شادی کن جوش نزن ورزش کن به تغذیت برس میوه بخور آب بهور کم کم از قبلم بهتر میشی ناشکری نکن عیچوقت خداروشکر کن سالمی عزیزم❤️❤️منم یکمی همین حس رو دارم خط خنده دراپردم صورتم لاغر شده ولی خودمو نمیبازم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکرکنم بخاطر سن اینجور فکر میکنیم اخه منم ۲۵ سالمه دیگه دم اینه به زور میرم البته بچه دارم شایدم واق ...

یعنی سن میره بالا اینجوریه

خیلی بده ک

اون حس دیگه ندارم ب خودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عب نداره سعی کن برا خودت عاذتای خوب بزاری صورتتو مرتب بشور ماسک بزار خپشحال باش شادی کن جوش نزن ورزش ...

اخه نمیتونم سخته

هر سری گیر مبدم ی نقطه صورتم

انگار ۹۰سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکرکنم بخاطر سن اینجور فکر میکنیم اخه منم ۲۵ سالمه دیگه دم اینه به زور میرم البته بچه دارم شایدم واق ...

قشنگی

چشم و ابروت مخصوصا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم از ۲۴ سالگی اینجوری بودم قبلش انقدر خوشگللل بودم دقیقا مثل تو آرایش میکردم از نگاه کردن خو ...

جدی میگی

تو هم از۲۴ دیکه اون حس نداشتی

اخه مجردم الان میگم کاش۱۷سالگی ازدواج میکردم

زیباییامو میدید شوهزم😂😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکستو بزار تا بگم واقعا همینطوره یا حساس شدی

الان عکسم بزارم خب همه میگن 

زشت نیستم ک

اون حس ب خودم ندارم دیگه

صورتم‌ی شادابی داشت الان ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگیچشم و ابروت مخصوصا

خیلی ممنون عزیزم چشمات قشنگ میبینن

ولی ناراحتم که خط لبخندم دیگه مشخص شده اندامم بهم ریخته پشت پلک دراوردم دیگه مثل مجردیم نمیتونم به خودم برسم با بچه اصللللا وقت نمیشه من عاشق موی بلندم اما مجرد که بودم یا بافت بود موهام یا فر یا صاف یا موج دار الان یا کوتاهه کوتاه میکنم یا گوجه میکنم بالا موی بلند دیگه به کارم نمیاد

شما که مجردی بخاطر سنه که اینطور فکر میکنی نگران نباش

خیلی ممنون عزیزم چشمات قشنگ میبیننولی ناراحتم که خط لبخندم دیگه مشخص شده اندامم بهم ریخته پشت پلک در ...

منم پشت پلک در اورذم

موهام کم شده

مژه هام قبلا خیلیی پر بود همه میگفتن الان ن

خط خنده و پوستم شاداب نیست

کاش ۱۷سالم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پشت پلک در اورذمموهام کم شدهمژه هام قبلا خیلیی پر بود همه میگفتن الان نخط خنده و پوستم شاداب نیس ...

یادش بخیر به منم تو مدرسه و همسایه ها میگفتن خیلی قشنگی مژه هامم همیشه پر بود الان کمتر شده انگار دقیقا حسات شبیه منه انگار منی

یادش بخیر به منم تو مدرسه و همسایه ها میگفتن خیلی قشنگی مژه هامم همیشه پر بود الان کمتر شده انگار دق ...

اره دقیقا بعضیا کنار میان من نمیتونم

بنظرم سختی کشیدنه

وگرنه چرا بعضیا قسنگتر میشن

1
5
10
15
20
25
30
35