2777
2789

نزدیک ۶ سالشه بردم دکتر ساعت ۱۲ونیم شربت بروفن دادم بردیم دکتر حدود یکساعت بعد آمپول هیدروکوزتیزان داد زدیم گوشش عفونت داره تب داره این همه دارو باز تب داره میخوام شیاف بزنم گفتم جقدر بعد میشه زد فقط موندم دکتر جرا گفت نصف شیاف استا ۳۲۵ رو بزن. اخه کم نمیشه بنظرتون؟

بعد چطوری بزنممم پسره من خیلی دادو هوار میکنه نصف شبی عین خوره افتاده بجونم چطوری میخوام بزنم

برام صلوات میفرستین

ن ـنصف دیکلوفناک. 

اخه من بچم دوسالش بود. دکتر کفت نصف دیکلفناک درصورت پایین نیومدت تب

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دکتر بودیم گفت استا.اخه پسره من به همه چی آلرژی داره

خب همون تصف استا رو بزن دیگه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
یعنی شربت اصلا جواب نداد ؟شیاف همون دوزی که گفته بزار ،خیسش کن یکم شیاف رو بچه باید حالت سجده باشه ت ...

اونقدر پسرم دادو هوار میکنه که حد نداره الان بردیم امپول بزنیم هیچ بچه ای اندازه ی این داد نمیزد از نوزادی به گریه کنی معروف بود پدرم دراومد

برام صلوات میفرستین
خب همون تصف استا رو بزن دیگه

اره ولی الان تب داره بروفنم ۱۲ونیم دادم دکترم گفت ۴ساعت بعده بروفن میتونی شیاف استا بزنی این تایم وسط موندم چه کنم البته امپول هیدروکورتیزون رو هم زدیم

برام صلوات میفرستین
اونقدر پسرم دادو هوار میکنه که حد نداره الان بردیم امپول بزنیم هیچ بچه ای اندازه ی این داد نمیزد از ...

دکترفوق تخصص کودک یه بار  گفت شیاف و آمپول با عرض معذرت حس تجاوز به بچه دست میده ،حد امکان استفاده نشه .میگه بیشتر از درد به خاطر اون حس بد هست مخصوصا بچه بالای پنج سال .بچه منم جز شیاف هیچ چیز تبش‌ خوب نمی کنه😢.ولی آخرین بار بهش یه چهارم قرص بروفن چهارصد دادم به تجویز خودم از سر مجبوری خوب شد .البته هشت سالشع

دکترفوق تخصص کودک یه بار گفت شیاف و آمپول با عرض معذرت حس تجاوز به بچه دست میده ،حد امکان استفاده ن ...

والا من خودمم بدم میاد ولی الان تبش ۳۷.۷ هست .دکتر گفت بخاطر آلرژیش سعی کن بروفن ندی شربت استا هم تبشو بیاره هم فوقش یکساعت بعد باز بالا میره شیافم نصف شب حرئت ندارم بزنم موندم چیکار کنم نگرانم خوابم بکیره

میددنی پسره من خیلی مریض میشه دو هفته یکبار سرماومیخوره پدرم دراومده

برام صلوات میفرستین
والا من خودمم بدم میاد ولی الان تبش ۳۷.۷ هست .دکتر گفت بخاطر آلرژیش سعی کن بروفن ندی شربت استا هم تب ...

بزار براش اشکال نداره یکم نهایت گریه می کنه و جیغ می‌زنه بهتر از اینه که داخل تب بمونه تا صبح عزیزم .لوزه اش عفونی نشده ؟این مورد رو به دکتر بگو‌ حتما چک کنه ،چون علائمش‌ همینه که میگی ،اگه این جور باشه یه عمل سرپایی می کنن دیگه تا راحت میشه بچه 

بزار براش اشکال نداره یکم نهایت گریه می کنه و جیغ می‌زنه بهتر از اینه که داخل تب بمونه تا صبح عزیزم ...

وای نه خدا نکنه‌شوهر خالم متخصص گوش خلقه میگه خیلی عمل سختیه برای بچه داداشم پیشنهاد نداد. خودمم شک به لوزه دارم ولی دکتر گفت شبا دهن باز نمیخوابه یا خرخر نمیکنه گفتم نه دیگه عکس ننوشت واسش. ولی قصد دارم یبار پیش دکتر خودش ببرم اصلا وقت نمیکنم. اخه الان شیاف بزنم شوهرمو همه همسایه هارو بیدار میکنه

برام صلوات میفرستین
وای نه خدا نکنه‌شوهر خالم متخصص گوش خلقه میگه خیلی عمل سختیه برای بچه داداشم پیشنهاد نداد. خودمم شک ...

همسایه ها بدرک بچه واجب تره  ،با شوهرتم هماهنگ کن .نه عملش خیلی آسون وسبکه بعدش هم بچه راحت میشه ،من و بچه ام انجام دادیم .دردش اندازه گلو درده .کلا فقط دو ساعت بیمارستانه .ولی اگه شب ها خر خر نمی کنه لوزه نداره

همسایه ها بدرک بچه واجب تره ،با شوهرتم هماهنگ کن .نه عملش خیلی آسون وسبکه بعدش هم بچه راحت میشه ،من ...

اخه یکی میگفت من مردمو زنده شدم خیلی درد کشیدم. نه خرخر نمیکنه اصلا. میدونی پسرم گریه میکنه داد میزنه شوهرم سریع میاد منو دعوا میکنه اصلا درک نداره.

البته حس میکنم الان بدنش خنک تر شده فعلا تبشو نگرفتم

برام صلوات میفرستین