2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس مردم به روایت تصویر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 69 پست
اتفاقا دقیقا میدونم و بزار تکمیل کنم صحبتای شماروBMI برای هر قدی محاسبه میشهبرای افراد ورزشکار حرفه ...

هیچی نمیدونی

میدونستی میفهمیدی تابع توزیع نرمال که بهت میگم چیه

بچه های مهندسی اگر توی تاپیک آنلاین هستن خانوم رو توجیه کنن یه مسئله ساده آمار و احتمالات دوره کارشناسی رو بهش توضیح بدن

الان برو بی ام آی بسکتبالیستا رو چک کن

واسه همشون زده چاقی درجه سه

ولی آیا چاقن؟😂

بی ام آی مال زمان قلقلک میرزا بود 

الان وقتی دستگاه آنالیز وجود داره تا میزان و درصد آب بدنتم نشون میده دیگه این حرفا کشکه

شمام حسادت نکن که یکی از خودش راضیه بیای خرابش کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه من میگم خودتو دوس نداشته باش؟!! یا میگم بدی؟! بیخیالدرصد چربی هم تست داره گلم با شکم پهلو نداشتن ...

عزیزم من پیش مشاور تغذیه میرم ک خودشون دستگاه دارن و درصد چربی و عضله بدنتون رو اندازه میگرن و من چندبار رفتم گفتن اوکیه شبتون بخیر 

اونی که علم گفته رو بگو. بحث بحث این نیست. بحث اینه که استارتر از اینکه یکی با وزنش مشکل نداشته و او ...

ن منظور اسی این بود چرا داره میگه با ۹۰ کیلو اصلا چاق نیستم

نگفته بود ۹۰ کیلو ام چاقم و راضی ام

والا از نظر منم ۹۰ کیلو با هر قدی برای خانم واقعا چاقه

وگرنه چاقی و لاغری کسی ب هیچکس مربوط نیست

من کی گفتن تمام عضله بشی؟! اتفاقا یکی اینو گفت ریپ زدم نوشتم تمام عضله؟؟!!! خانما هیچوقت تز یه حدی د ...

ماستو نمال دیگه هممون خوندیم و دیدیم چی گفتی

اصن گیریم که نیاد پایین 

مشکل ما سینه نیست 

چاقی و لاغری کسی با سایز سینش معلوم نمیشه

یه جعبه شیرینی بگیر با خودت آشتی کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پیامی که روش ریپ زده رو بخون

قدش ۱۷۰ هم باشه به نسبت عضله هاش (که حجم خیلی کمتری از چربی میگیره) و استخون بندی بدنش ممکن هیچ چاقی نداشته باشه یا در حد یه اضافه وزن معمولی دیده بشه

من دو تا همکلاسی داشتم با وزن ۸۵

یکیشون ۱۷۰ رو رد کرده بود و هیکلی و ورزشکار بود و فکر میکردی نهایت ۶۵ ۷۰ کیلوئه

اما اون یکی ۱۶۵ بود و اصلا تحرک نداشت کل این ۸۵ کیلو چربی بود عضله ای نداشت انگار و واقعا تفاوتشون خیلی زیاد بود

هیچی نمیدونیمیدونستی میفهمیدی تابع توزیع نرمال که بهت میگم چیهبچه های مهندسی اگر توی تاپیک آنلاین هس ...

توزیع نرمال بلدم عزیز جان شما کلا کاربری هستی که همیشه خیلی ادعات میشه 

من کارشناسی ارشدم و آمارم پاس کردم

بچه های مهندسی هم لزومی نیست بیان همه رشته ها دارن خاتم مهندس🤣🤣

توزیع نرمال یا نمودار زنگوله ای رو میگی که بعضیاش خارج از بازی مثبت 3 و منفی 3 قرار داره خانم دکتر

برو شاد باش با علمت

اتفاقا قد و وزن بسکتبالیست همشون نرمال

برو حساب کن خانم مهندس

وزن به میلیگرم بر روی مجذور قد به متر

البته اگه تبدیل واحد بلدی🤣🤣🤣

کاربری دست دو نفره