2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس مردم به روایت تصویر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 69 پست
به مربی بگو BMI بگیره برات چون بالای 24 ای و اضافه وضف داریمیتونی حساب کنی خودتوزن تقسیم بر مجذور قد

خانومِ بی ام آی

یه سرچ بزن تو گوشیت

نوشته شده بی ام آی یه تابع توزیع نرمال داره

یعنی چی؟

یعنی برای آدمای نرمال (نه قد بلند، نه قد کوتاه، نه ورزشکار حرفه ای، نه بدون تحرک کامل) در نظر گرفته شده

یعنی افرادی با قد و استخوان بندی و تحرک متوسط

افراد قد بلند، چهارشونه، خیلی قد کوتاه، ورزشکار حرفه ای و افراد دیگری از این دست بی ام آی براشون کاربرد نداره

مثال برعکسشم هست خانومی هست بخاطر استخوان بندی خیلی ریز بی ام آیش زیر میزان استاندارده ولی لاغر نیست، سالم و سلامته و سوء تغذیه نداره و اندامش نرماله

علمی صحبت کنیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته وزنشون نه. حجمشون بیشتره. یعنی هز چقدر حجیم تر و عضلانی تر باشن وزنشون بیشتر از ادم هاییه که ح ...

ن ب خدا من مورد های زیادی دیدم وزنشون خیلی پایین بود

ورزشکار های حرفه ای المپیک با هیکل های فیت و عالی ولی عدد وزن خیلی پایینی داشتن ک ب هیچ کدومشون نمیومد

تمام عضله؟؟!!! از علم ورزش چیزی میدونی؟! بله عضله سنگین تره و کم حجم تره ولی ن اونقدر ک تو تصورته

بله میدونم. و منم نگفتم که خییلی فرق دارن. اما اگر یک ادم عضلانی نود کیلویی رو بذاری کنار ی نود کیلویی که چربی داره اولی خییلی کمتر حجم بدنش نشون میده نسبت به دومی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

خانومِ بی ام آییه سرچ بزن تو گوشیتنوشته شده بی ام آی یه تابع توزیع نرمال دارهیعنی چی؟یعنی برای آدمای ...

اتفاقا دقیقا میدونم و بزار تکمیل کنم صحبتای شمارو

BMI برای هر قدی محاسبه میشه

برای افراد ورزشکار حرفه ای چندساله و افراد باردار و بچه ها محاسبه نمیشه

نه قد بلند!!! ایشونم نگفتن من 20سال ورزش کردم و رژیم خوب و کات خوب

گفتن 90کیلووو🤣

کاربری دست دو نفره
ن ب خدا من مورد های زیادی دیدم وزنشون خیلی پایین بودورزشکار های حرفه ای المپیک با هیکل های فیت و عال ...

نه عزیزم هر چقدر بدنشون حجیم باشه نسبت به اونایی که چزبی دارن وزن بیشتری دارن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

پیام شما نبود عزیزمزنا تا یه حدی درصد چربیشون میاد پایین بیشتر از اون نمیادچند نفر از خانما 90کیلوعن ...

من از سال اولی که ورزش کردم این حجم عضله رو درست کردم و در طول بیست سال بالا پایین شده

فک میکنی تو بیست سال پروسه بدنسازی طول میکشه؟

بعدم مگه از استخون بندیش اطلاع داری؟ خیلی استخون بندی درشتی دارن

دست من الان کنار دست اکثر خانوما بزرگه

پام ۴۲ هست

مگه میدونی اون خانوم اینجوری نبوده؟

بعدم قرار نیست ۹۰ کیلو عضله بشی، هادی چوپان یا رونی کلمن نیستیم ما

درصد چربی بیاد پایین کافیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما با دوسال ورزش میگی چربی اضافه ندارم؟ تست کالیپر دادی مگه؟

بله من مشاور تغذیه و برنامه های هفتگی بهمون میدن مربیمون و اینکه من ۳ ساله مرتب ورزش میکنم ن دوسال اندامم بسیار اوکی هست بشدد هم خودمو دوستدارم 

من از سال اولی که ورزش کردم این حجم عضله رو درست کردم و در طول بیست سال بالا پایین شدهفک میکنی تو بی ...

من کی گفتن تمام عضله بشی؟! اتفاقا یکی اینو گفت ریپ زدم نوشتم تمام عضله؟؟!!! خانما هیچوقت تز یه حدی درصد چربیشون پایین نمیاد مگر برن تخلیه کنن بخصوص سینه رو

استخون بندی هم خبر دارم برای همین بازه های دسته بندی بی ام ای گستردس

یکی با قد 170 و وزن 58 هم استاندارده

یکی با قد 180 و وزن 70 هم استاندارده

کاربری دست دو نفره
نمیدونم والا من چیزی ک تو مسابقات با چشم دیدم رو گفتم

اونی که علم گفته رو بگو. 

بحث بحث این نیست. بحث اینه که استارتر از اینکه یکی با وزنش مشکل نداشته و اومده اعلام کرده ناراحت شده. دلیلشم الله و اعلم

بله من مشاور تغذیه و برنامه های هفتگی بهمون میدن مربیمون و اینکه من ۳ ساله مرتب ورزش میکنم ن دوسال ا ...

مگه من میگم خودتو دوس نداشته باش؟!! یا میگم بدی؟! بیخیال

درصد چربی هم تست داره گلم با شکم پهلو نداشتن نمیشه گفت پایینه

کاربری دست دو نفره