2777
2789
حل مشکل یه بنده خداهر اخوندی دیده بصیرت نداره مثلا آیت الله نخودکی برای هر مشکل که برای هر کسی پیش م ...

بله هر کسی دیده بصیرت نداره

تعدادشون انگشت شماره

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در این حد که انسانها رو به شکل واقعیشون میبینن. مثلا میمون و خوک و ...دعاشون مستجابهنفسشون حقه

بله منظور منم دقیقا همین بود

اون روحانی که معرفی کردم همینطور بودن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خیلی چیزا مثل علامه حس زاده و خیلی افراد معتبر

اون بنده خدا فوت شده

دنبال شخص زنده می گردم

حسن‌ زاده املی از اقوامم پیشش رفته بودن. پول کرایه ماشینی کخ برای رفت و برگشت خرج کرده بودن بعد از رسیدن به خونه داخل جیب لباسشون بود

فالگیر نیست حاجی! چشمه سومش بازه! هر چی در مورد آیندت هستو دقیق میگه! بدونه هیچ وسایلی! منظورم اینه ...

میتونی حدس بزنی تو بحث فردا چی میشه؟ من و شوهرم پیروز میشیم یا طرف مقابلمون؟ دعوا میشه؟

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
جدا شدیم بهمدیگه برمیگردیم؟

خوب گفتمت باید این سورها بخونی و از خدا بخوای راه و چاه ه نشونت بده تو خواب یکی میاد بهت میگه حالا شما انجام بده آن شالله نتیجه بگیری 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه