2777
2789
عنوان

قضاوتم نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 47 پست
چیزی میزنی؟میگه درسی بوده😐

هر کوفتی بوده 

خود توهم شوهرت با یه دختر چت درسی داشته باشه میای اینجا تاپیک میزنی شوهرم با فلانی چت می‌کنه بقیه هم میگن فقط طلاق 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کوفتی بوده خود توهم شوهرت با یه دختر چت درسی داشته باشه میای اینجا تاپیک میزنی شوهرم با فلانی چت ...

تو کل عمرت فقط نشستی تو خونه؟

خانوم محترم وقتی آدم درس میخونه یا شاغله یا به هر شکلی توی اجتماع فعالیت داره خیلی طبیعیه که با جنس مخالف در حیطه ی کار یا تحصیل هم کلام بشه(تاکید می‌کنم در حیطه ی کار و تحصیل و نه بیشتر)

من هم بابت همچین چیزی هرگز به همسرم ایراد نمیگیرم

اگر این خانوم هم فقط صحبت درسی داشتن شوهرشون حقی نداشته، اما اگر قاطی اون صحبت درسی حتی یک ایموجی اضافه رد و بدل شده باشه بله حق با همسرشونه

هر کوفتی بوده خود توهم شوهرت با یه دختر چت درسی داشته باشه میای اینجا تاپیک میزنی شوهرم با فلانی چت ...

داشتم از این سایت نا امید میشدم تا اینکه شما رو دیدم 

به خودت افتخار کن گلم ❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
تو کل عمرت فقط نشستی تو خونه؟خانوم محترم وقتی آدم درس میخونه یا شاغله یا به هر شکلی توی اجتماع فعالی ...

به نظرم تعداد خیلی کمی از افراد به این حجم از فهم فرهنگ و برابری رسیدن

شما و من جزو اون دسته کمید و خصوصا من که دهه هشتادیم و قطعا ما بروز تریم 

ولی تو نی نی سایت اکثرا ادما اینجورین که:شوهرم به جاریم گفت قربون دستت بخاطر چاییت/فقط طلاق بگیر 

بخاطر همین تو جایی که اکثریت یه مدل خاصن نمیشه نظر روشن فکرانه داد 

جدای از این استراتر خودش میدونه شوهرش گیره چرا چت می‌کنه 

میخواست از اول با یه شوهر گیر ازدواج نکنه 

حالا که کرده باید کنار بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودمونیم اگه واقعا شوهرتون دانشگاه میرفت و چت درسیشو با یه دختر میدیدید که آخرشم گفته ببینمت جزوه ها رو میدم واقعا ناراحت نمیشدین هزار فکروخیال نمیکردین 

بهش نمیگفتین چرا از پسرا جزوه نگرفتی

داشتم از این سایت نا امید میشدم تا اینکه شما رو دیدم به خودت افتخار کن گلم ❤️

آخرین کامنتمو بخونید لطفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بااااابا میگه درسی بودههعهههههه

نظرات متفاوت هست عزیزم هر کسی شخصیتش فرق میکنه

من خودم وقتی دانشجو بودم حاضر بودم اون درس رو بیفتم ولی از پسرا جزوه نگیرم

یه بار هم که مجبور شدم سر امتحان به یکیشون مداد قرض دادم به مراقب گفتم لطفا به اون آقا بگید مداد رو پس نیاره لازمش ندارم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
نظرات متفاوت هست عزیزم هر کسی شخصیتش فرق میکنهمن خودم وقتی دانشجو بودم حاضر بودم اون درس رو بیفتم ول ...

خانم شما کلا تو جهان موازی هستید 

نه باید از اینور بوم افتاد نه اونور بوم!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم تعداد خیلی کمی از افراد به این حجم از فهم فرهنگ و برابری رسیدنشما و من جزو اون دسته کمید و خ ...

دقیقا درسته و اینم من واقعا بهم ثابت شده که پسرا حتی اگه ما بی منظور چت کنیم یا پیامی بدیم سریع جوگیر میشن حتی دیدم گاهی آبروی طرف رو بردن

ما زمان کرونا دانشجو بودیم یکی از همکلاسی هام متاهل بود به یه پسر پیام داده بود همش هم درسی بود همون پسر آبروشو برد گفت این با وجود شوهرش از من خوشش میاد