2777
2789
عنوان

منم نیاز دارم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 102 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هربار گفتم و هر بار خوار شدم

نذار نزدیکت شه وقتی کفری شد بگو تقصیر خودته من که وسیله نیستم اگه میخوای درست شه وقت مشاور بگیر(نگو بیا بریم مشاوره بنداز گردن خودش خودش تلاش کنه) اگه نمیخوای هم که هیچی همین فرمون ادامه بده

نسبت به من سرده وگرنه چرا خودش رابطه یکطرفه میخواد پس

اتفاقا من یکی از آشناهامون مثل شما بود یعنی رابطشون به یه ماه یه بار محدود میشد البته مشکل از خانومه بود اکثر اوقات دلخور بودن از هم و مرده هم خیلی رفیق باز بود الان خانومه فهمیده زیر سر شوهرش بلند شده ولی چاره ای هم ندارد مونده پای زندگیش با دوتا بچه

مردا کلن داغن یاداره خیانت میکنه یا معتاد شده باور کن

معتاد که نشده خیانت هم بیست و چهار ساعته خونس معلمم هست تعطیله وقتی خونه‌اس چجوری خیانت کنه

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
اسی جای همون استیکر خنده باهاش حرف بزن قشنگ بشین صحبت کن

خیلی حرف زدم جای اینکه مثل آدم حرف بزنه منو بدهکار می‌کنه دعوا راه میندازه

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍