2777
2789
عنوان

شوهرم به مامانم عکس لیوان فرستاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه شوهر بیخودی،بمون خونه به خواهرشوهرت زنگ بزن بگو لطفا خوب شدی خواستی بیا الان فصل امتحان بچه هاس و بدنشون هم ضعیفه چیزیشون بشه ساده نمیگذرم ازین قضیه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

خواهرش اومد ماسک بزن به بچها هم ماسک بده بزنن بگو با عمه روبوسی نکنین ظرف غذاشم جدا بزار تا حال شوهرت جا بیاد 😂

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
عکس قیافشو بفرست برای مادرش بگو خودت گردن میگیری اینو ؟ 😂

احسنت به این هوش و زکاوت😂🤌👏

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

به نظرم تو هیچی به شوهرت نگو

ولی به مامانت بگو یه جوری جوابشو بده بنشونتش سرجاش حالا نه دعوای بزرگ و اینا ولی جای تو اونو نصحیت کنه که به عنوان یه همسر و یه پدر این رفتارهای زشت و بچه‌سال‌گونه رو نداشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببخشید چه بی‌شعور، اونوقت پاش برسه همون خاهر که شوهرت براش سینه سپر کرده و به خاطرش پیش مادرت ضایعت کرده، دشمن خونی شوهرت میشه، من جات باشم خاهرش رو بی محل میکنم، به شوهرمم تا به غلط کردن نیفته اصلا ابدأ نه غذا میدم، نه رو میدم نه آدم حسابش میکنم 

من بودم لیوانو تو سرش خرد میکردم 

به من بگه از خونه برم که خواهرش بیاد ؟

عکس خونمو واسه بقیه بفرسته ؟

بخواد چغلی کنه و مسائل شخصیمونو به بقیه بگه ؟

واسه من هرکدومش آغازِ یه جنگ وحشتناکه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan