2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزاشت شمع وفوت کنم

151 بازدید | 17 پست

سلام 

من تولدم بود خونه مادرشوهرم بودم شوهرم ازسربازی میمومد مرخصی براتولدم کیک گرفته بود اومد اونجاسوپرایزم کرد مادرشوهرم اخم کرد کیک وکه گذاشت رومیز مادرشوهرم گذاشت یخچال گف بریدببرید بیارید بخورن نزاشت شمعمو فوت کنم اصلا عکس بگیریم هیچکسم هیچی نگفت یادم میفته خیلی ناراحت میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسکه حسوده 

باید میگفتی میخام شمع فوت کنم 

از الان سفت بیا براش سوارت نشه که شوهرتم ازش بترسه 

محکم جلوش وایسا و حرفتو بزن و حقتو بگیر 

از همسرتم بخواه پشتت باشه با منطق و محبت نه با دعواها😅

حسودیش کرده

خیلی ناراحت شدم .توخانواده اونافقط برامردا یابچه هاشون تولد گرفتن تاحالاندیدم برازناشون تولدبگیرن  هیچی نگفتم ولی خیلی دلم شکست توخانواده ماهمیشه تولدامونو کنارهم جشن میگیری اولین سالی بود که کنارخانوادم نبودم پیش اونابودم

بسکه حسوده باید میگفتی میخام شمع فوت کنم از الان سفت بیا براش سوارت نشه که شوهرتم ازش بترسه محکم جلو ...

روم نشد چیزی بگم همسرمم نظرخواهرومادرش براش مهمه وازشون میترسه 

اشکال نداره ان شاالله سال بعد خونه خودت جشن میگیری

مرسی عزیزم فداتشم .امانمیدونم حس میکنم همسرم ازشون تاثیر گرفته روززن بودچندروزپیش یه تبریکم نگفت هیچی

روم نشد چیزی بگم همسرمم نظرخواهرومادرش براش مهمه وازشون میترسه

پس ببخشیدا 

خیلی بیجا کرده زن گرفته 

بره ور دل همون ابجی و ننش بشینه و زن هم نخواد 

یعنی چی؟مادرشوهرت خوردت کرده بعد شما روت نشد؟

بعد همسرتم ازشون ترسید؟🙄خدای من چه دلی داری تو 

من بودم بلایی سرشون میاوردم حد و حدود خودشونو بدونن 

البته که به همسرم میگفتم ازت توقع دارم هوای دلمو داشته باشی چون من اینجا جز تو هیچکس را ندارم یه دختر بی پناه و تنها از یه خانواده ی دیگه که همه پناهش تویی 

پس هوای منو بیشتر داشته باش

واقعا😶چرا ؟؟؟شما هیچی نگفتین؟؟

منم کلی منتظرموندم که لابد تبریک نگفته میخوادسوپرایزکنه دیدم بلعکس دعواراه انداخت سریه چیزدیگه رفت بیرون منم گفتم خیلی نامردی من ازت انتظاریه تبریک وداشتم نه دعوا گفت عه ولش روزت مبارک .

منم کلی منتظرموندم که لابد تبریک نگفته میخوادسوپرایزکنه دیدم بلعکس دعواراه انداخت سریه چیزدیگه رفت ب ...

اوووم چی بگم.آخه نامزدی یکم اوضاع متفاوته نمیدونم تو چه شرایطی بوده شاید دستش خالیه نتونسته کادو بگیره

پس ببخشیدا خیلی بیجا کرده زن گرفته بره ور دل همون ابجی و ننش بشینه و زن هم نخواد یعنی چی؟مادرشوهرت خ ...

هم روم نشد هم میدونستم اونجاکسی به حرفم اهمیت نمیده چون اینچیزا براشون مسخره اس اره متاسفانه همسرم کلافه ام کرده برعکس یه مسله ای پیش اومده بوده مقصر اونابودن ولی ازم دفاع نکرد من خواستم حرفی بزنم که طرف اوناروگرفت