2777
2789
عنوان

چرا ناخنم اینجوری شده عکسسسس

454 بازدید | 60 پست

ناخنای خودمه خانوما قبلا ها خیلی بلندتر میشدن اصلا خم نمیشدن فقط دوتا انگشت وسطی هر دودستم اینطوری خمیده میشن رو ب پشت ۴ ماه میشه اینطوریه ازته کوتاه کردم بلند شده دوباره همینطوری شدن این دوتا فقط

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام. تاپیک آخرم لطفا

بسه 😤

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

سلام. تاپیک آخرم لطفا

عجب

همین کم مونده بود اقایون بیان سایتو تسخیر کنن و تاپیک بزنن بگن خانوما نیان

۹۰ درصد سایت خانوما هستن خب اینطوری هیچکسی نمیاد😐😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

فرشتون مث مال خونه مامان بزرگ دوستمه

ما ۳ تا خواب داریم دیگه خواب سومی فعلا چیزی تو دست و بالمون نبود اینو مادرشوهرم داد فعلا بندازم تا یکی خوشگلشو میخرم حالا نظرت درمورد ناخن مو بگو

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪