2777
2789
عنوان

یه تاپیک هست تو پر بازدیدا

100 بازدید | 13 پست

میگه کجا فهمیدی همسرت دوست داره؟

تجربه برعکسشو دارین؟

یعنی شده جایی بفهمین همسرتون،پدرتون،مادرتون یا کسایی که تصورشم نمیکنید دوستتون ندارن.

کی و چجوری؟

خیلی جاها

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظرتون این دوس داشتنه ؟؟

تو یه شرایط حساس گفت ک بزار این بالشو بزارم زیر سرت ک سزت درد نگیره

ب نظرتون دوس داشتنه؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
مریض شدم تنها رفتم بیمارستان شوهرم نیومد خودم از خودم مراقبت کردم.هیچ کاری برام نکرده ک ثابت بشه دوس ...

وای موقع مریضی خیلی بده...

ادم وقتی مریض میشه از همیشه اسیب پذیر تره مخصوصا از نظر روحی...

امیدوارم زندگیت پر از حس خوب و شادی و سلامتی باشه همیشه

ب نظرتون این دوس داشتنه ؟؟تو یه شرایط حساس گفت ک بزار این بالشو بزارم زیر سرت ک سزت درد نگیرهب نظرتو ...

کی؟

بستگی داره

ممکنه دوست داشتن باشه ممکنه هم کلا ادم دلسوز و مهربونی باشه 

کی؟بستگی دارهممکنه دوست داشتن باشه ممکنه هم کلا ادم دلسوز و مهربونی باشه

درمورد کی حرف میزنیم؟

خب عشقم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/