2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و با تجربه میشه لطفا جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 64 پست
عزیزم ♡من حتی از تو هم کوچیک تر بودم

🥲🥲من ک از خجالت کلا قلبم میاد تو دهنم..سری پیش اومد حرف بزنه گذاشتم رفتم اصن😂😂😂هر چی صدام کرد ک خانوم فلانی ..اصلاا

دیروز اتفاقی همو بیرون دیدیم من با مادرم بودم...کاش میتونستم بگم چقد ذوق کرد ...۳ماه بود من شهرمون نبودم..

مگه شماره رو بدم مثلا بگم چند روز دیگه تماس بگیرین ک من اطلاع بدم؟

نه منظورم اینه همین سوالی که الان اینجامطرح کردی رو فردا به مامانت بگو عزیزم 

یااصلا ردش کن بگو قصدازدواج ندارم چه کاریه هنوز سنی نداری جوونی کن ازدواج کنی مثل یه زندونی میشی مثل یه اسیر من اینحوری فکرمیک😮‍💨

بایدحواست به حرف زدنت باشه به برخوردت باشه به نگاهات توخیابون باشه مثلاوقای باشوهرت بیرون میری خلاصه گیرننداز الان خودتو

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه منظورم اینه همین سوالی که الان اینجامطرح کردی رو فردا به مامانت بگو عزیزم یااصلا ردش کن بگو قصداز ...

راستش قصد ازدواج ک نداشتم هیچی دارم خفه میشم تو درسا..از اینورم پدرم اصن اجازه نمیده خواستگار بخواد بیادش..میگ ی دختر بیشتر ندارم نمیخاد از الن شوهر کنه و...

پای احساساتم وسط نیست...ولی نمیدونم چرا حس مثبتی مییرم ازش بنظرم آدم خوبیه🥲 حتی اگهه ازدواجم کنم حث اشتغال و حق تحصیلو میخامش

نه منظورم اینه همین سوالی که الان اینجامطرح کردی رو فردا به مامانت بگو عزیزم یااصلا ردش کن بگو قصداز ...

نه عزیزم اینجوری بهش نگو ممکنه از ازدواج سرد بشه اتفاقا ازدواج خیلیم خوبه منو همسرم با اینکه تو سن کم عاشق هم شدیم ولی الان بهترین زندگی رو داریم 

شوهر من که اول مادرش زنگ زد به مادرم. منم بهونه اوردم و جواب رد دادم ولی اون از من خیلی خوشش اومده بود فرداش خودش زنگ زد به مادرم خلاصه با اون زبون چرب و نرمش قاپ مادرمو دزدید 😁😁

مامانم گفت پسر خوبیه... یه تجدید نظر بکن جوابشو بده باهاش حرف بزن...

هیچی دیگه پیام داد تو تلگرام منم خیلییی دیر جوابشو دادم با هزار بدبختی راضی شدم زنگ بزنه حرف بزنیم...

انقدر زبون ریخت و با مزه بازی دراورد عاشقش شدم البته اول از‌همه از صداقت و بچه مثبت بودنش خوشم اومد.

نه عزیزم اینجوری بهش نگو ممکنه از ازدواج سرد بشه اتفاقا ازدواج خیلیم خوبه منو همسرم با اینکه تو سن ک ...

خداروشکر پایدارباشین❤️

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
عزیز دلم، ببین دل خودت چی میگه؟ دلت هر چی که گفت درسته

راستش ته دلم اولین سری ک دیدمش...دوس داشتم ازم خوشش بیاد...شاید باورتون نشه اسمشم نمیدونم....چند ماه من شهرمون نبودم دیروز بعد ۳ماه ک ندیده بودمش اتفاقی بیرون بودیم با ماددم دیدمش...من حتی چهرشم کامل یادم نبود

ولی کاش میتونستم بگم چقد ذوق کرد چقد اومد ک صحبت کنه باهام ولی مامانم بود سرشو انداخ پایین