2777
2789

فکر کنین یه آقایی پیشنهاد ازدواج میدن...و خب ابراز علاقه میکنن...مستقیم با خودتون مطرح میکنن

و خب شما میگین که من چون شناختی از شما ندارم بهتره در این مورد با خونوادم صحبت کنین اگه اجازه دادن آشنایی اتفاق بیوفته

و ایشون شماره مادر یا پدرتون رو میخوان که حالا صحبت بشه و..

همون لحظه شماره رو میدین؟ بدون اطلاع به مادر؟ خب من معذب میشم همون لحظه شماره بدم بش بعدم ممکنه فک کنه هولم و..

اگرم بگم خب قبلش باید ازشون اجازه بگیرم‌...ک خب این اقا رو جای ثابتی نمیبینم..‌ینی دوست و...نیستم ک بعدا شماره بش بدم 

حالا چ کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه شماره خودتو که نمیخوای بدی بگو شماره پدرم هستش وفلان وفلان وفلان 

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
عاجی سلامممممم خوبین🥺🥺🥺🥺خدامیدونه چقد همش چک میکردم و نگرانتون بودم شکر شکر ک هستین🥲😂با هیچ پس ...

عزیزدلم

فدات بشم

شما خوبی؟

قربون اون دل پاکت بشم

شما شماره رو بده چه اشکالی داره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من یه نفر از خانواده همسرم منو دید و خوشش اومد صحبت کردیم و بعد شماره مامانم و خودمو خواست منم یکم تعارف کردم و بعد دادم 

ولی خب اون خانم بود با خود طرف من بودم هیچوقت نمی‌تونستم راحت شماره بدم یا اصن حرف بزنم باهاش

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

میشه شمارشو بگیری صحبت کنی بطور رسمی بعد موافقت خونوادهک بیاد ررا خواستگاری و هماهنگی با خونوادت

دقیقا این اومد تو ذهنم ولی نمیشه ک بگم شماره بده😂😂یا بگیرم ضایع نیست؟ ۷ ماهه پر پر میزنه من روم نمیشه صحبتاش گوش کنم حتی

بدم شماره رو؟ شماره مامانمو بدم بهتر نیست؟ مادرش مطرح کنه

اره دیگه خودش درخواست کرده وشمام شماره پدریامادرو فرقی نداره میدی

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
من یه نفر از خانواده همسرم منو دید و خوشش اومد صحبت کردیم و بعد شماره مامانم و خودمو خواست منم یکم ت ...

خب دقیقا منم ۷ماهه درگیر این مسئله ام..و خب ایشون پیگیر..اگ خانوم بود همون لحظه رد میکردم ولی متاسفانه خودشه و سختمه حتی نمیتونم باهاش حرف بزنم چ برسه شماره و.‌

من خودمم با وجود اسنکه با پسری نبودم هیچ وقت 

شماره مادرمو میدادم اطلاع میدادم به مادرم بعد با طرف صحبت میکردم ادم خوبی بود بعدا به پدرم میگفتم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
دقیقا این اومد تو ذهنم ولی نمیشه ک بگم شماره بده😂😂یا بگیرم ضایع نیست؟ ۷ ماهه پر پر میزنه من روم نم ...

اگه خودت باش اوکیی ک اشنا بشین چ اشکالی داره بالاخره باید یطوری کوتاه بیای دیگه

الان ب مامانت اینا بگو .سری بلدی ک وومد بهت گفت بهش بگو شماره پدرمو میدم (۷ ماهه پر پر میزنه تا الانم زیادی ناز کردی خانووم😁