2777
2789
عنوان

با شوهر عصبانیم چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4160 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان بامداد باز اگه قسط می داد بهتر بودم می گفتم یه چیزی داریم قسطشو می دیم ولی این خرج تفریح می کنه. خونمونم اجاره ایه. همش نگران آیندم با این وضع هیچ پیشرفتی نداریم. پس انداز نداریم
الانم باز باباش کمکمون می کنه. خودشون پسرشونو میشناسن. باز خانوادش خداروشکر خیلی خوبن. همش مامانش به من میگه مرسی تحملش می کنی. با پدر مادرشم بد برخورد می کنه. زود عصبانی میشه دعوا می کنه
تو بارداری می گفت بعد زایمان برو باشگاه برو آرایشگاه به خودت برس. خوب همه اینا پول می خواد. باید یکی باشه بچه رو نگه داره. من مشکلم اینه می گم به جای اینکه اینقدر خرج رستورانو تفریح کنی بیا برنامه ریزی کنیم. درست خرج کنیم ولی این کارو نمی کنه. هر بار بهش می گم میگه این ماه حقوقمو می دم خودت حساب کتاب کن. ولی باز حقوق که می گیره به روی خودش نمیاره. من نمی گم تفریح نکن ولی به اندازه در/امدت. هر وقت درآمدت بیشتر شد اینقدر خر کن
الان سه ساله ازدواج کردیک امان از یه چیز کوچولو که واسه خونه خریده باشه. خونه قبلیمون کوچیکتر بود اسیاب کشی که کردیم هی گفتم میز ناهارخوری بگیر نگرفت تا مجبور شدم خودم رفتم خریدم. مبل اضافه کردم. اون موقع کار می کردم پول داشتم ولی الان دیگه نمی تونم. همشم خودش اصرار داشت بچه دار بشیم.
پسرم دو ماهشه میگه بیا بریم ترکیه بچه رو بزار پیش مامانت (حالا پولم نداره ها میره از باباش قرض می کنه) می گم نمیشه بچه یه هفته نمی مونه مادر می خواد شیر می خواد. میگه با خودمون ببریمش می گم نمیشه مریض میشه سخته. میگم پدر شدی یه سال صبر کن سال دیگه می ریم. همش غر می زنه که اگه می دونستم بچه اینجوریه بچه دار نمی شدم.
2810