2777
2789
عنوان

کیپ بودن یک طرف بینی

99 بازدید | 7 پست

من بینیم سه سالی هست موقع خواییدن مخصوصا یک طرفش کاملا بسته میشه،  و یک طرفش هم نیمه بازه

اینقدر سخت نفس میکشم قفسه سینم گاهی درد میگیره 

راهی هست براش؟ انحراف دارم انگار،  نمیدونم شاید چیزی گیر کرده،  قطره ایی چیزی کارسازه؟ 

باید بری دکتر اینجا اومدی میپرسی؟!عکس میگیرن ببین انحراف داری یا نه

عزیزم میدونم دکتر باید برم،  گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه قبلش اگاهی پیدا کنم 

نمیدونم بعضیا میگن تل گیری میکنن از این کارای سنتی،  نیاز نبود چیزی که عیان و بدیهی رو بگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونم دکتر باید برم، گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه قبلش اگاهی پیدا کنم نمیدونم بعضیا میگن ت ...

سنتی منتی نریا میزنن بدترت میکنن 

من خودم بینیم انحراف نداشت 

ولی کیپه کلا دکتر میگه حساسیت داری

انواع تست های حساسیت رو دادم ولی

تست ها همشون منفی بودن هیچ ک هیچ 

سنتی منتی نریا میزنن بدترت میکنن من خودم بینیم انحراف نداشت ولی کیپه کلا دکتر میگه حساسیت داریانواع ...

حساسیت نیست برای من،  احساس میکنم ی چیزی توش گیر کرده،  اخه ظاهری هم کج نیست ک بگم انحرافه،  واقعا نمیدونم چرا اینجوریه

از شهر خودمون کوبیدم رفتم بهترین دکتر شیراز چون بهم گفتن بهترین دکتر هارو شیراز دارهالا دارم دارو ها ...

اها درسته ..

امیدوارم زودی بهتر شین 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013779        *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار *