2777
2789
عنوان

تبخال واژن خانوما کمک😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 19 پست
آها هرچندوفت یبار باز بیرون میاد؟

خیلی دیر به دیر سالی یبار شاید اونم تا میبینم یکم لبم برجسته شده میخواد تبخال بزنه ولی هنوز کامل تبخال درنیومده سریع شیش ساعت یبار میخورم تا دو روز اصلا دیگه درنیاد

همیشه نه ولی شیش ساعت یک بارو مرتب میخورم تا تبخالم کامل کامل خوب شه دو سه روز بعد خوب شدن هم ادامش ...

قراره این تبخال تا ابد بیرون بیاد؟ خیلی اذیت میکنه بخدا اینطوری ک ارامش برام نمیمونه یعنی هیچوقت از بین نمیره ک دیگ بیرون نیاد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دیر به دیر سالی یبار شاید اونم تا میبینم یکم لبم برجسته شده میخواد تبخال بزنه ولی هنوز کامل تبخ ...

برای من تو یه ماه و خورده ای ۳ بار بیرون اومده هربار ۶تا اینطوری 😔دستشویی نمیتونم برم رابطه ک عمرا

قراره این تبخال تا ابد بیرون بیاد؟ خیلی اذیت میکنه بخدا اینطوری ک ارامش برام نمیمونه یعنی هیچوقت از ...

متاسفانه ویروسش که فعال شه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط میتونی کنترلش کنی همیشه از این قرصه تو خونه داشته باش تا حس کردی علائمش هست بخور که درنیاد اذیت شی