2777
2789

میخوایم خونه بگیریم 

از همون اول گفتم میخوام مستقل زندگی کنم قبول کردن

(بزودی مراسم نامزدیمه ) 

اما خواهر شوهرم تنهاست 

یعنی چون مادر شوهرم شاغله و بیشتر وقتا شیفت شبه کسی پیشش نیست تو اون شهر غریب هیشکسی و هم ندارن بجز داداششون که میشه نامزد من

اما خدا رو خوش میاد من برم جای دور خونه بگیرم؟  

اون دختر تنها و مجرد باباشونم به رحمت خدا رفته 

با اینکه شنیدم نباید نزدیک خونه مادرشوهر خونه بگیری اما وجدانم راحت نیست

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طبق تجربه ای که دارم تو یک محله نگیر

چرا

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

از منی ک نزدیکشون بودن بشنو ینی پدری از من در آوردن آخرش فرار کردم ی شهرک دیگ دست بردار نبودن هروز دعوا و فوش

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

همین ک مستقلی مشکلی نیستاگه جای دور خونه بگیری باعث دلخوری میشهاگه خانواده شوهرت خوبن باهات چ ایرادی ...

میترسم دخالت کنن البته هنوز اظهار نظری ندادن 

خب یعنی خواهر شوهرت شبا بیاد خونه شما ؟

اگه مامانش شیفت شبه اره 

برم بیارمش

میترسم دخالت کنن البته هنوز اظهار نظری ندادن

ببین خودت بهتر از همه اونارو میشناسی ب نظر نی نی سایتیا ک ما باشیم خیلی بسنده نکن

جوری زندگی کن ک وجدانت راحت باشه خودخواهی خوب نیست اینجا مدافع عروس و ضد خانواده شوهرن 

مادرشوهرت ک شاغله و کاری باهات نداره ی خواهرشوهرته ک اونم شوهر میکنه میره خودت مدیریت کن