2777
2789
بخدا خیلی خستم از زندگی مرگم شده برام ارزو که اونم خدا براورده نمیکنه میگم خدایا تو که لدت همه چیو ا ...

هممون عین همیم

کیه ک مشکل نداره 

من هفته پیش میخاستم خودکشی کنم ولی الان یادم رفته سر چی بود خخ

اگ خدا بخاد هرچی میخایم رو سریع براورده کنه ک نمیشه 

صبررر لازمه 

ای خواهر چی بگم از دلم که خونه کاش بشه منم رنگ ارامشو ببینم کاش خدا یه نیم نگاهی میکرد اما نمیخواد ب ...

شرایطت از من سخت تر ک نیس 

من دانشجوی نمونه دانشگاهمونم با بهترین رشته تحصیلی ک هرکسی ارزوشه رشته منو بخونه 

ولی یک ماهه داداشم الکی غیرتی شده نمیزاره برم دانشگاه میگه حق نداری بری بیرون خودمم موندم چرا 

ولی امید دارم ک دوباره درسمو بخونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هممون عین همیمکیه ک مشکل نداره من هفته پیش میخاستم خودکشی کنم ولی الان یادم رفته سر چی بود خخاگ خدا ...

کاش با صبر درست شه درد منم از وقتی یادمه همش با مشکلات جنگیدم تا میام رنگ ارامش ببینم یه درد دیگه میاد خستم دیگه کم اوردم دوست دارم برم یه جایی هیچکی پیدام نکنه دیگه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

شب ارزوها ۱۳ رجبه گل من 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
شرایطت از من سخت تر ک نیس من دانشجوی نمونه دانشگاهمونم با بهترین رشته تحصیلی ک هرکسی ارزوشه رشته منو ...

کاش درد منم همین بود 

درد من از اون دسته دردهایی هست که معلوم نیست درست بشه یا نه 

انشالله که مشکل شما هم حل شه عزیزم به ارزوی قلبیت برسی 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
زمین نابوذ بسه

😂👌🏻👌🏻👌🏻الهی امین ارزوی منم هست

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸