2777
2789

برای ملاقات مریض رفته بودیم یادزایمان خودم افتادم از وقتی اومدم دلم گرفته😭😭😭من زایمان طبیعی کردم اونم به اصرارشوهرم که هزینه سزارین زیاده وفلان...بعدفردای زایمان من تب ولرزگرفتم وحالت تهوع داشتم وبالا میاوردم پرستارابه دکترم خبردادن اونم آزمایش وسونوگرافی از شکم ولگن نوشته بودکه توهمون بیمارستان انجام بدم ومرخصم نکنن ویه روزدیگه هم بمونم اونجا ولی شوهرم گفت من پول ندارم ایناکلی هزینه اش میشه تازه یه روزم بمونی پول اونم هس😑😑نمیخوادمنم به پرستارگفتم اونم بعدش یه برگه اوردکه امضاکن هرچی شدپای خودته ما مسئولیتی قبول نمیکنیم

مجبور بودی با همچین ادم بی لیاقتی ازدواج کنی اخه

ناراحتت شدممم

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

منم امضاش کردم وخداروشکر هیچیم نشد ولی امروز که یادم افتاددلم خیلی گرفت میگم اگه چیزیم میشد چی...شوهرم اصلا یه ذره نگران من نشد اصلا برام گل وشیرینی هم نیاورد امروز اونجا باباها رو دیدم که کادو وگل اینا گرفته بودن برا خانومشون درد دلم تازه شد😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا پدری مادری کسی نبود ؟؟

چرامامانم پیشم بود ولی خبرنداشت که چی میگن وچی شده دخترم خیلی گریه میکرد اونم با اون مشغول بود منم حالم خوش نبوداون لحظه اصلا عقلم نرسیدبه اونم نگفتم چی شده دکترچی گفته تازه دوران کرونا هم بود پرستارا هم ترسیده بودن فک میکردن کرونا گرفتم

یعنی محض رضای خدا بیمتون نکرده بود؟کمترین کاری که میتونست بکنه و وظیفش بوده بیمه بوده با اونم هزینه زیادی نمیشد،امید وارم دیگه بچه ای نیاری براش که اگه بیاری با آگاهی از اینکه یه شوهر قدر نشناس بیشعور داری آوردی حق گلگی نداری

حالا نمیشد پول جور کنه تا سالم از بیمارستان بیرون بیای؟!😔

همون دیگه الان فکر میکنم میگم گیرم اصلا یه تومنم نداشت تو جیبش چرا از یکی قرض نگرفت ؟اون موقع حالم خوب نبود متوجه نبودم بعدشم که به خاطر زردی دخترم بیمارستان بستری شد موندم اونجا وکلا این وسط این قضیه فراموش شد ولی هروقت یادم میوفته گریم میگیره

حالا دیگه گذشته ها گذشته سعی کن ازین ببعد وقتی بحث سلامتیت میشه خودت تصمیم بگیری .مثلا بهش بگی برو قزض کن.. همین طور تلاش کن پس انداز داشته باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

اسی ببین دیگه بهش فکر نکن شوهرت بی لیاقته دیگه و خیلیم بی مسئولیت فقط دیگه بچه نیار از چند روش جلوگیری استفاده کن که این دفعه میگه بچه رواز بیمارستان نیار نمیتونم خرجش رو بدم عزیزم دیگه به اون روز فکر نکن چون فقط بیشتر ناراحت میشی دیگه تمومش کن بره