2777
2789

بچه ها همسرم امشب برا کارش رفته جایی نیس بخدا من قصد خیانت بشو ندارم و نداشتم نمیدونم سر حماقتم یا چی تلگرام بودم از سر کنجکاوی رو اکانت عشق ثابقم رفتم رو قسمت پیام بودم دلم گرفته بود خیلییی اشکامو‌پاک میکردم دستم خورد به وصط صفحه چت براش. یه استیکر رف در لحظه پاکیدم ولی فهمیده بپد پیامی دادمو‌پاکیدم نوشت میدونم تو‌ام دلتنگم میشی مث خودم ولی راهیه که هر دو‌انتخاب کردیم منم گریم بیشتر شد گفتم چرا از یادم ذهنم نمیری؟؟گف برو شوهرت نبینه ناراحت شه دعوات کنه گفتم نیس یکم حرف زدیم بیشتر از ناراحتیامون گفتیم و. دیگه هم پیام نمیدیم خدا فظی کردم ولی از دست خودم خیلی ناراحتم چرا با خودم‌اینکارو کردم تو روخدا الکی فوش ندین من یه شرایط بدی داشتمو ازدواج کردم شرایطی که هر کی بود دووم نمیاورد 😔😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خطایی نکردی

نه حرف عاشقانه ای زدی

نه کاری انجام دادی

بخودت عذاب وجدان نده

ولی عزیز دلم تو الان وارد یه مرحله جدید از زندگیت شدی سعی کن شوهرتو دوس داشته باشی و اونو فراموش کنی که رو زندگیت و روحیت تاثیر منفی نذاره

متاهل🩷🍃                                                               

ناراحت نباش عزیزم. همه ما اشتباه میکنیم. مرداهم کم اشتباه نکردن. همینکه پاک کردی و ادامه ندادی یعنی خیلی عاقلی💚

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤