2777
2789

چهارشنبه یکی از دخترا اول خودش بدون هیچ دلیلی رفته سمت دختر من لگد زده بهش و قممه شو محکم انداخته زمین و بندشو کنده بهش گفته ههه تو گوهی نبینم گوه بخوری جواب بدی  وسایلاشو پرت کرده😳😳😳😳کلاس دومن

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچه ها همه واقعیت رو از اتفاقات مدرسه تعریف نمیکنن نه اینکه دروغ بگن ها کلا مدل همشون همینه 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
عزیزم بچه ها همه واقعیت رو از اتفاقات مدرسه تعریف نمیکنن نه اینکه دروغ بگن ها کلا مدل همشون همینه

درسته ولی بعضی بچه ها خیلی عقده این و بی خانواده، میان بچه مردمو کتک میزنن

منم کاربری شو ازشاد پیدا کردم و ویس دادم به مادرش و دخترمم خیلی با ادب ویس داد وگفت ک دخترش چیکارش کرده

بعد یک روز دیدم تازه سین کرده و جواب داده

من بهش گفته بودم رو تربیت دخترتون کار کنین اگ یبار دیگه بی دلیل بی ادبی کنه و کتکش بزنه شکایتشو پیش مدیر میکنم بشما نمیگم اینبار

گفتم لطفا ادبش کنید نبینم سمت دختر من بره

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
درسته ولی بعضی بچه ها خیلی عقده این و بی خانواده، میان بچه مردمو کتک میزنن

اونکه بله هرجایی بچه های این مدلی پیدا میشن 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بهتر بود به مدرسه اطلاع میدادی

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)