2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

157 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من دوسال ونیم تواقدامم نتیجه نگرفتم هردو سالم هستیم آمپول هورمونی هم طبقه کفته ای دکترا دارم میزنم ولی نشدم این ماه برج9 من هفتم پریوذ شدم وبرج10قراره سوم بشم طبق اومانصب کردم ولی نشدم الان هم رفتیم تو هفتم نشدم علایم هیچ ندارم فقط کمر درد شدید دارم ک طبیعیه من قبل از پریود شدن کمردرد شدید میگیرم بنظرتون فردا تاعصر صبر کنم وبی بی چک بزنم

آیلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم بیشتر از این منتظر نمونی و نی نی تو دلت باشه خیلی سخته انتظار

منم با اینکه تازه عروسی کردم رویان اینه که خدا قبل اینکه سالگرد ازدواجم برسه بهم نی نی بده 

تا ببینم خدا برام چی میخاد 

به نظرم فردا صبح که از خواب پا شدی یه بی بی بزار

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برین تحت نظر پزشک

هستم ولی میک سالم الان دوماه پروژسترون میخوره شوهرم این ماه هم خودم براش خریدم کفت دکتر نیاز نداره من هم سالمم سنو وارمایش هرماه دارم میدم

آیلا
هستم ولی میک سالم الان دوماه پروژسترون میخوره شوهرم این ماه هم خودم براش خریدم کفت دکتر نیاز نداره م ...

اگه ب طب سنتی اعتقاد داری معرفی کنم بهت تحت نظرشون باش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
همین الان بیبی بزن جواب میده من یک روز بعد تاخیر مثبت شد ظهر گرفتم

من الان بیبی چک ندارم عفونت قارچی گرفتم الان چهار روزه ودارم دارو استفاده میکنم شیافت دانه سیاه ولاکتوفم وفوکونارول 

آیلا
ممنون میشم

این کانالشونه داخل ایتا

توی بیو یه لینک‌هست میتونی عضو اون گروه بشی و سوالت رو بپرسی

و بهت میگن چجوری تحت نظر باشی

ولی خب کارایی ک میگن رو انجام بدی ایشالا جواب میگیری زیاد دیدم جواب گرفتن

madarane_1

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉