گلم توانایی مالی رو داره ، در کنار درس تو قنادی پدربزرگش کار می کنه از۱۵ سالگی
باشه،حله،بنظرت یه پسر ۲۲ ساله چقدر از ازدواج میدونه،چقدر توانایی حل تعارض و شرایط بحرانی خصوصاً اول زندگی رو داره؟چی فکر کرده که توی این سن خواسته ازدواج کنه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب این موضوعات سن بردار نیست ممکنه یه پسر۲۹ ساله باشه و ندونه! من که نمیتونم با سن شناسنامه ای کسی ر ...
درسته،اما اگر کلی نگاه کنی،میزان ناآگاهی و عدم بلوغ توی افرادی با سن کمتر خیلی بیشتره تا افراد بالای سی،تجارب و دیده ها و شنیده ها تاثیر بالایی توی رفتار،تصمیمات و عملکرد اشخاص داره،شناخت اهمیت فوق العاده ای توی این مورد داره
خونه که داره خیلی مهمه خیلیا کار میکنم و نمیتونن خونه بخرن با این گرونی ها . وقتی خونه ماشین داره استرس کمتره. ولی سنش کمه خودت چند سالته باید رفت و شد کنی ببینی آدم پخته ای شده یا نه بهت میخوره؟ دوسش داری
نظر یه روانشناس معروفی بود که میگفت اگه آدمیو دیدین تو این سنه ماشین و خونه داره بدونین که پشت داشته و هیچکدومش از خودش نبوده پس ذهن اقتصادیش رشد نکرده و احتمالا تا آخرش همینجا متوقف میشه، تازه میخواد بره ارشد بخونه کی میخواد خرج این ازدواجو بده؟ آدمی که عرضه نداشته باشه کنسله👍🏻
Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙