2777
2789

ܢܼܚܚܩِ‌ࡆࡋلܣ‌ࡆࡋܝ‌ܥܩࡆࡍ߭‌ࡆࡋܝ‌َܥࡅ࡙ܩܢ

دیجی کالا یه طرحی داره به عنوان دیجی گلد

مثل میلیه ، ولی زیر مجموعه و معرفی و این چیزا نمی خواد

( شایدم می خواد و من در جریان نیستم 🤷🏻‍♀️)

من نه تایید میکنم ، نه رد میکنم

قوانینش رو میذارم ، با دقت بخونین ، اگه صلاح دونستین ، تو طرحش شرکت کنین ، برا پس انداز با مبلغ های پایین خوبه

قطره قطره جمع گردد ، وانگهی دریا شود

از ۵ هزار تومن هم شروع میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

🎀🎀🎀🎀 قوانین و مقررات

۱. خرید و فروش طلای دیجیتال در ساعتهای کاری بازار طلا (شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۱ تا (۱۸ با محدودیتهای معین امکان پذیر است. در ساعتهای غیرکاری این روزها از ۱۸ تا ۱۱ روز بعد) و همچنین در روزهای غیرکاری ،پنج شنبه، جمعه و تعطیلات رسمی)، محدودیتها افزایش یافته و خرید و فروش با شرایط محدودتری انجام میشود.

۲ در شرایط اضطراری و قوه ،قاهره نظیر ،جنگ، سیل و نوسانات شدید قیمتی که امکان معامله را مختل میکند خرید و فروش به

صورت خودکار تا اطلاع ثانوی مسدود میشود.

۳. در صورت فوت یا مفقودی مالک طلای دیجیتال دیجی کالا، وضعیت دارایی وی طبق قوانین و مقررات جاری کشور تعیین تکلیف خواهد شد.

۴. با توجه به اینکه ورود به حساب خرید و فروش طلای دیجیتال دیجی کالا از طریق رمز یکبار مصرف (OTP) انجام میشود، در

صورت ورود غیر مجاز توسط افراد سودجو به حساب کاربری، دیجی کالا هیچ گونه مسئولیتی در قبال تراکنشهای خرید و فروش انجام شده نداشته و تمامی مسئولیتها به عهده کاربر است. همچنین امکان بازگردانی معاملات و تراکنشها وجود ندارد. .۵ پشتوانه فیزیکی طلای خریداری شده توسط دیجی کالا نزد بانک کارگشایی نگهداری میشود.

۶. امکان تحویل فیزیکی طلای دیجیتال خریداری شده در قالب شمش های ۵ گرمی امکان پذیر است کاربرانی که بیش از ۵,۰۰۰ میلی گرم معادل ۵ گرم دارایی طلای دیجیتال داشته باشند

میتوانند درخواست تحویل فیزیکی ثبت نمایند. خرید طلای دیجیتال صرفاً از طریق کارتهای بانکی متعلق به

صاحب حساب کاربری امکان پذیر است.

۸. پس از ثبت درخواست ،فروش مبلغ تراکنش پس از مدت کوتاهی به کیف پول دیجی پی کاربر واریز میگردد. برداشت از کیف پول دیجی پی نیز دارای سقف روزانه ۲۰۰ میلیون ریال است. ۹ اگر برای ورود به حساب خرید و فروش طلای دیجیتال، شمارهٔ تلفن همراه شخص دیگری استفاده شود تمام مسئولیتهای احتمالی بر عهدهٔ مالک اصلی سیم کارت خواهد بود.

۱۰. برای خرید و فروش طلای دیجیتال احراز هویت الزامی بوده و پرداخت و برداشت وجه فقط از طریق کارت بانکی متعلق به کد

ملی صاحب شماره تلفن همراه امکان پذیر است.

۱۱. با توجه به الزام ورود از طریق رمز یکبار مصرف (OTP) به حساب طلای دیجیتال در صورت انتقال یا فروش سیم کارت، مالک حساب باید پیش از انتقال یا ،فروش وضعیت حساب خرید و فروش آنلاین خود را تعیین تکلیف نماید.

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نظرت درمورد سکه پارسیان چیه.چون قیمتش کمه  هرچندوقت یبار بخریم خوبه بنظرت

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظرت درمورد سکه پارسیان چیه.چون قیمتش کمه هرچندوقت یبار بخریم خوبه بنظرت

من خودم هر چند وقت پارسیان میخرم

ولی هزینه ی پک و اجرت داره ( که طبیعیه )

فک میکنم این دیجی گلد بهتر باشه

اجرت معاملاتش ۳ درصده

میشه خلاصش کنی باید چکار کنیم؟؟

کاربری تشکیل میدی

با هر توان مالی از دیجی گلد طلا میخری

هر وقت خواستی میتونی بفروشی و پولش میاد به حسابت

وقتی طلات به ۵ گرم رسید ، میتونی طلا رو تحویل بگیری

بنظرت معتبره؟

من نه تایید میکنم ، نه رد

ولی خودم می خوام بخرم

پس منم اینکارو کنم از چقد میتونی بخری

از ۵ هزار تومن

البته بستگی به نرخ طلا داره

من خودم هر چند وقت پارسیان میخرمولی هزینه ی پک و اجرت داره ( که طبیعیه )فک میکنم این دیجی گلد بهتر ب ...

خوب وقتی بخوای بفروشی زیاد ضرر نمیکنی به نسبت طلا خوبه.تازه برای دراز مدت که نگهش داری خیلی بهتره هم سرمایه ت حفظ شده و هم بابالارفتن طلا اینم بالا میره

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
پس منم اینکارو کنم از چقد میتونی بخری

ببین اول خوب تحقیق کن ، بعد انجام بده

خوب وقتی بخوای بفروشی زیاد ضرر نمیکنی به نسبت طلا خوبه.تازه برای دراز مدت که نگهش داری خیلی بهتره هم ...

دیجی گلد هم همینه

منتهی درصد اجرتش کمتره