2777
2789

من یه جا یه ماه کارمند بودم خیلی حقوق کمی میداد و ماه جدید هم که حقوقمو کم گفت استعفا دادم. روزای اخر یه روز تعطیل به دختر یکی از همکارا که با مدیر به هم نزدیک بودن تدریس درس مدرسه‌شو کردم دو ساعت. من فکر کردم بعدا راجع پولش حرفی بزنه سادگی کردم چیزی نگفتم ولی اونم دیگه بحثشو نکشید. بعد هم که استعفا دادم اومدم بیرون روز بعد اون همکار زنگ زد منم مستقیم گفتم راجع تدریس به دخترتونه؟ گفت نه و برای برگشتن به کار چقد حقوق مدنظرته. منم گفتم برنمیگردم. اونم دیگه قطع کرد. 

چیکار کنم؟ طرف بالای پنجاه سالشه روم نمیشه یه پیام بدم که اونروز که تدریس کردم ساعتی فلان بوده میشه فلان اینم شماره کارت. 

از طرفی فکر میکنم نکنه عمدا پولمو نمیده؟ چون مدیره خیلی سوءاستفاده گر بود هم منشیش بودم هم کارای یه ابدارچی رو میکردم! هم میخواست کار حسابداری بکنم! نکنه مدرس مجانی دختر همکارشم بودم؟!

خیلی اعصابم خرده لطفا یه چیزی بگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر میشده پولت؟ اگه لازم داری بگو حقته

دو ساعت کم کمش میشه ششصد تومن

تازه میخواستم بهش بگم پونصد

ولی اصلا خبری نشد ازش

اره واقعا لازممه نمیدونم چجوری پیام بدم

بنظرم ارزش نداره بهش بگی این نظر شخصیمه

پوله ششصد تومنه که حالا بهش میگم پونصد و برا من کم پولی نیست ولی ببشتر از این زورم میگیره که در این حد میخواستن سوارم شن؟ هم منشی هم ابدارچی هم حسابدار هم مدرس مجانی؟

چی تدریس کردی؟ پولش چقدر میشهاگه خیلی کم نیس بگوبعضیا خیلی پررو ان

فیزیک پایه هشتم

دو ساعت میشه ۶۰۰

که حالا میخواستم بگم ۵۰۰

اره از همین زورم میگیره که منو مفتی دیده؟ کجای این کشور تدریس خصوصی مجانیه یا با حقوق ساعتی کارمندیه؟

دو ساعت کم کمش میشه ششصد تومنتازه میخواستم بهش بگم پونصدولی اصلا خبری نشد ازشاره واقعا لازممه نمیدون ...

وقتی انقدر پرررو تشریف داره 

توام خیلی رک حرفتو بزن 

پیام بده بگو هزینه کلاس خصوصی دخترتون شده ۶۰۰  

شماره کارتتم بفرست 

به حد کافی حقتو خورده این یکیو اجازه نده دیگه 

خجالتم نکش 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
وقتی انقدر پرررو تشریف داره توام خیلی رک حرفتو بزن پیام بده بگو هزینه کلاس خصوصی دخترتون شده ۶۰۰ شم ...

واقعا فکرشم نمیکردم این همکارمم اینجوری باشه💔چون تو بقیه چیزا انصاف سرش بود و هنوزم میگم شاید یادش رفت ولی انگار دارم خودمو گول میزنم چون روز بعد استعفام، زنگ زد، من فک کردم راجع کلاس دخترشه چون میس کال بود و تو پیام نوشت راجع کلاس دخترش کار داره. هنوز نمیدونست استعفا دادم. ک پیام بعدی رو داد ک ببخشید نمیدونستم دیگه نمیاین. 

دوباره ک زنگ زد گفت چقد مدنظرتونه من فکر کردم کلاس دخترشو میگه ک گفت نه چقد حقوق مدنظرتونه برگردین سرکار؟ گفتم دیگه نمیام. و بحث کلاس دخترشو پیچوند قطع کرد

ای دل ساده من مراعات کردم گفتم شایدنداره بذار شب یلدا و روز مادر رد شه!

ممنون خوندی عزیزم. پاسخت باعث خنک شدن دلم بود❤️