2777
2789

من خودم یادمه هفتم بودم سیزده سالم بود دومین جمعه آذر بود دورهمی هم خونه ما بود همه اومده بودن خونه ما.... بعد بابام به من گفت بیا بریم کباب بگیریم با هم منم رفتم شلوارمو عوض کنم دیدم شورتم خونی شده البته کم بود بعد رفتم دسشویی دوتا دستمال توالت به هم چسبیده رو دولا کردم گزاشتم تو شورتم یادمه اولین پرسودیم تا دوماه طول کشید و ادامه داشت نمیدونم چرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما مهمان داشتیم خاله هام بودن من ساعت ۱۲ بود تازه از خواب بیدار شدم رفتم دستشویی دیدم شورتم خونی شده خیلی ترسیدم اولش وحشت کردم مامانمو یواش صدا زدم دید بوسم کرد خیلی ذوق کرد و خلاصه بهم گفت نترس و فلان بعد رفتیم تو بعدش به خاله هام گفت اونام دست زدن کل زدن خوشحالی کردن منم سرخ و سفید میشدم 

پدرومادرم روز معلم ازدواج کردن منم روز معلم پریود شدم کلاس ششم بودم معلمم شدم 😂نمیدونم به هم مربوطه ...

این یعنی اتفاقای بد تو روز معلم میوفتن یا اتفاقای خوب؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

من یادم نیست کی بود فقط می دونم ۱۳سالم بود نمی دونستم خیلی ترسیدم به آبجیم اینا نگفتم رفتم به دوست آبجیم گفتم که چرااینجوری شدم اصلا اطلاع نداشتم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

برا من خاطره خاصی نداشت 

رفتم دستشویی و اومد....

چقد اولش خوشحال بودم😂ولی بعد چند روز که فهمیدم بعدش دیگه قدم رشد نمیکنه کلی ناراحت شدم 🙁😁

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

اتفاقا الان داشتم بادختربزرگم راجع بهش حرف میزدم، گفتم مامانای مادهه ی 60 نفهمید ماکی پری شدیم، کی موی زائد درآوردیم، کی زدیم. بعدمن الان نشستم دارم دست دخترمو اصلاح میکنم🤷‍♀️🙄

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

تابشتون بعد از کلاس نهم بود،دقیقققااا فردای آخرین امتحان...عید قربان بودهمه بیرون بودن من تو خونه تنها بودم داشتم برا ازمون ورودی میخوندم...رفتم دیدم شلوارم و شورتم قهوه ایه،رفتم عوض کردم دوباره قهوه ای شد و یادم اومد که عههه من پریود شدممم،بلد نبودم نوار بزارم😂😂مامانم که از بیرون اومد بهم یاد داد

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
که چی بشه تعریف کردن داره،ادم ببکار

آخه به نظرم تجربه قشنگیه و فقط یکبار تو زندگی هر دختری پیش میاد که اولین پریودی رو تجربه کنه و خواستم تجربیات شمارم بدونم که چه واکنشی داشتین حالا چرا عصبانی میشین😂

ششم بودم نزدیک امتحانات خرداد بود ۹ اردیبهشت ماه. سریال نو نگاه کردم و ناهار مفصلی خوردم جلو تلویزیون خوابم برد بیدار شدم رفتم پیش مامانم یه احساس لیزی داشتم تو شورتم دیدم سیاهه ‌. زرشکیه . مامانم گفت پریود شدی ؟ منم نمی‌دونستم پریود چیه گفتم آره . دنیا رو سرم خراب شد 

مامانم بهم نوار بهداشتی داد و یاد داد که چگونه باید بذارم . رفتیم بیرون شورت تنگ بگیریم . من برا اولین بار چادر پوشیدم چون احساس می‌کردم برآمدگی شورتم دیده میشه . یه لحظه‌ هم چادرو ول نمی‌کردم 

اولین پریودیم ۸-۹ روز کشید 

و من کل اون ۸ روز رو گریه میکردم شب و روز 

فکر میکردم بلای بزرگی سرم اومده 

تو مدرسه دایم به دوستم میگفتم ببین معلومه از پشت ؟ می‌گفت نه والا 

خجالت می‌کشیدم برم سر تخته

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ده سالم بود 

۲۶ ام پریود شدم

مامانم گفت باید تاریخت یادت باشم

من همه جا تاکییییید میکنم همه جا حتی روز پریز برق نوشتم ۲۶ ام ک یادم نره

بعد هفت سال هنوز یادمه 😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️