2777
2789

من دانشجو هستم خونه مجردی دارم شهر محل تحصیلم 

دیروز زن همسایه رو بروییم جلومو گرفت ازم خواستگاری کرد برا پسرش گفت چند ساله اینجایی دختر خوبی هستی و سرسنگینی و از این قبیل تعریف ها 

همزمان نامزدمم زنگ میزد من  ریجکت میکردم 

بعد که صحبتم تموم شد بهش زنگ زدم گفت چرا ریجکت میکردی نگران شدم منم براش تعریف کردم

بعد امروز ویدئو کال گرفته بودیم وسط ویدیو کال گفت پس حلقت کو گفتم طلا ها رو گذاشتم خونه مون با خودم نیاوردم 

باهام دعوا کرد چرا انگشترم رو دستم نکردم

انگشتر نامزدیم مجلسیه جوری نیست که بتونم روزمره استفاده کنم 

من چون تنها هم هستم تو خونم طلا نمیزارم و استفاده نمیکنم 

هرچی دلایلم رو به نامزدم گفتم اصلا کوتاه نیومد و باهام دعوا کرد و کلی حرف زدو ناراحتم کرد 

الان از فکر دعوامون هرکاری میکنم خواب نمیرم 

گفتم با شما درمیون بزارم سبک شم

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

کاش مورد دیدن همسایه دلیلشو واضح نمیگفتی 

خیلی بدبینش کردی 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش یه حلقه معمولی بدل میخریدی دستت میکردی یکم روت حساسه وگرنه قصد بدی نداره

منم همسرم اوایل عقد خیلی رو حلقم حساس بود الان گاهی اوقات میگه چرا دستت نیست ولی خب دیگه به دعوا نمیرسه

متاهل🩷🍃                                                               

آروم میشه از دلت درمیاره ولی ی حلقه ساده بخر اگه طلا نمیتونی نقره بخر دستت باشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چیزی نیست یکم حساس شده شوهرت 

احتمال میده چون حلقه دستت نبوده زن همسایه فک کرده مجردی از اون بابت ناراحت شده 

ناراحت نباش یکم غیرتی شده 

ولی بهت حق میدم که دوست نداشته باشی طلا بیاری با خودت تو خونه مجردیت چون واقعا خطرناکه و واقعا با این توصیفات نمیشه حلقه رو هر روز بندازی دستت 

ممکنه نامزدت از این موضع خودش کوتاه نیاد و همچنان پا فشاری کنه که حلقه رو ببری با خودت تو شهری که دانشجو هستی 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کاش مورد دیدن همسایه دلیلشو واضح نمیگفتی خیلی بدبینش کردی

اخه میدونه با کسی ارتباط ندارم 

حدود 15 دقیقه هم معطلم کرد زن همسایه 

منم قرار بود رسیدم خونه زنگ بزنم باهم حرف بزنیم 

هرچی اون زنگ میزد من ریجکت میکردم 

دیگه مجبور شدم بگم دلیل معطل شدنم رو

کاش یه حلقه معمولی بدل میخریدی دستت میکردی یکم روت حساسه وگرنه قصد بدی ندارهمنم همسرم اوایل عقد خیلی ...

اره فکر خوبیه یه بدل معمولی میخرم 

اخه انگشتز نشونم مناسب روزمره نیست اصلا

چیزی نیست یکم حساس شده شوهرت احتمال میده چون حلقه دستت نبوده زن همسایه فک کرده مجردی از اون بابت نار ...

راستی اسی من و همسرم در کنار حلقه طلایی که خریده بودیم سر سفره عقد تو دست هم بندازیم یه حلقه ست نقره هم خریدیم که همسرم چون نمیشه طلا بندازه اونو بندازه دستش من خودم بیشتر حلقه طلا رو میندازم گاهی هم نقره رو میندازم شما هم میتونید همین کارو کنید

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره فکر خوبیه یه بدل معمولی میخرم اخه انگشتز نشونم مناسب روزمره نیست اصلا

درست میگید گلم

ولی بخاطر حساسیت نامزدتون حتما فردا یه حلقه معمولی بخرید اگه تونستی طلا بخری که فبها اگرم نشد نقره یا بدل بخر مهم اینه حلقه دستته وگرنه جنسش مهم نیس😉

متاهل🩷🍃                                                               

آروم میشه از دلت درمیاره ولی ی حلقه ساده بخر اگه طلا نمیتونی نقره بخر دستت باشه

بهم گفت تو انگار منو این نامزدیو اصلا جدی نمیگیری که انگشتررو دستت نمیکنی 

من خودم کلا قصد نداشتم طلا ها رو بیارم با خودم 

بعدم وقتی امدم وسایل و لباس های نامزدیم هم یادم رفت بیارم حواسم به حلقه اصلا نبود دیگه