2777
2789

سلام دوستان 

تجربه خودم از کلاه برداری و شکایت و به حقم رسیدن رو گفتم بزارم تا کسایی ک دچار این‌اتفاق میشن بدونن چیکار کنند 

همسرم با کارت من کار میکنه و از یه طریقی برای کمیسیون شخصی ۱میلیون ۲۰۰ میخوره و گوشیو دیگ جواب نمیده اما توی روبیکا چت میکرده و میگفته ۱ ساعت صبر کن تا اوکی‌کنم برات

سرم شلوغه و .. 

درصورتی ک قبلش میگفته سریع بزن تا بفرستم برات 

خلاصه 

قبلا خونده بودم توی پست تلگرام اگ کلاهبرداری شد زیر ۱ ساعت سریعا به پلیس فتا بگین

۰۹۶۳۸۰ 

همون لحظه من تماس گرفتم و شماره های کارت هامون رو گرفتن و گفتن شکایت کن .گفت پول توی حسابش نگه داشته میشه زود شکایت کن 

فرداش رفتم دفتر قضایی و شکایت حقوقی کردم ک حق حقوق به علاوه حسارتم میخام ، پیام هاش و رسید همه رو ضمیمه کردم (شکایت حقوقی باید بری شهر طرف مقابل ولی شکایت کیفری شهر خودت انجام میشه و پروسه طولانی داره و جنبه مالی نداره یعنی بهت پول برنمیگرده و در اخر باید حقوقی شکایت کنی )

و گفتن هروقت ابلاغ اومد لایحه ارسال کن شهر من دوره امکان‌مسافت ندارم 

طرف بیجار از شهرای کردستان بود ، 

ابلاغ اومد و من لایحمو دادم و از شورای حل احتلاف روز بعد جلسه دادگاه با من تماس گرفتن 

و گفتن اقای فلانی محکوم شده و قراره ۱۲۰۰ به حساب شما واریز کنه با هزینه شکایت و ۵ روز مهلتش دادن و شماره کارتمو گرفتن ، و بعد واریز خاستن ک رضایت بدم .

خلاصه طرف فک‌میکرد چون من ۱۰۰۰ کیلومتر ازش دورم شکایت نمیکنم 

ولی از پلیس فتا باهام تماس گرفتن و گفتن به ما اطلاع دادن ک‌پول بهتون برگشت زدن 

گفتم بله .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نفهمیدم چی شد که نرفتی شهرشون و شکایت به نتیجه رسید

من مسافتم زیاد بود 

یعنی ۱۰۰۰ کیلومتر‌باید میرفتم برای جلسه دادگاه 

ولی لایحه گذاشتم ک‌مسافت طولانیه و نمیتونم بیام و این اقا بخاطر مسافت طولانی اینکار رو کردن ک کسی شکایت‌نکنه 

جلسه بدون‌من تشکیل شد 

و فرداش بهم زنگ زدن‌

فقط پلیس فتا پیگیره؟ چون هکر ۱۰۰میلیون از ما برد،با مراجعه به کلانتری به نتیجه ای نرسیدیم.بعدش یکی ۷۰میلیون گرفت که برامون وام جور کنه،اونم تو زرد از آب دراومد و فرار کرد،بازم کلانتری هیچ کاری نکرد🥲

👨‍👩‍👧
من مسافتم زیاد بود یعنی ۱۰۰۰ کیلومتر‌باید میرفتم برای جلسه دادگاه ولی لایحه گذاشتم ک‌مسافت طولانیه و ...

آهان مرسی که گفتی یه پیج لوازم خانگی بود یکی دو سال پیش کلاه بردار دراومد فامیلامون ازش خرید کرده بودن. بعد حتی مردم یخچال اینا خریده بودم کلی پولشون رفت اونم هم چنان به کارش ادامه میداد