2777
2789

من خیلی خسته و عصبی ام صبح تا شب تو خونه تنها باانواع و اقسام دردا سر و کله میزنم هیچکس نیست حتی باهاش ی کلمه حرف بزنم حوصله هیچکاریو نداشتم و الان ک اخرای بارداریم هستم واقعأ دیگه کم اوردم عصبی ام ب زور خودمو کنترل میکنم حس میکنم نوزادم ب دنیا بیاد این تنهایی تموم میشه یا اشتباه میکنم؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تموم میشه اگه همسر حامی داشته باشی و خونوادت شوهرت و مادرت اینا نذارن ب افسردگی بعد از زایمان دچار شی

بچه رو بغل کنی حسو حالت عوض میشع😍ایشالله ب راحتی و بسلامتی زایمان کنی

هورمون‌هات ممکنه بریزه بهم و تا مدتی حس افسردگی و ناراحتی رو تجربه کنی، مطالعه داشته باش راجبه بعداز زایمانت و اتفاقات جدیدی که با نوزاد برای زندگیتون میوفته با آگاهی سختیا رو راحتتر پشت سر میزاری

من افسردگی بعداز زایمان هم گرفته بودم چون هیچ اطلاعی راجبش نداشتم هم خودمو خیلی اذیت کردم هم همسرم رو 

جوری بشه یکی خوش به حال این روزا

همه همینو میگن ولی باور نمیکنم اخه دیگه هیچی بالاتر از سلامتی نیست وقتی من الان ۸ماهه مثل ادمای مریض میمونم چی بیشتر از این میخاد اذیتم کنه شما حتمأ بارداری سختی نداشتی