2777
2789
عنوان

گوشت کوبیده با برنج میخورید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 39267 بازدید | 438 پست
یعنی واقعا متوجه نشدین منظورش گوشت کوبیده ی آیگوشتیه؟!بنده خدا نگفت کباب که!کامنتا رو خوندم هنگ کردم

دقیقا منم هنگ کردم 

در حالی که توی عنوان خیلی واضح نوشته گوشت کووووبیده

اینقدر عجولن اصن درست نمیخونن😄😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان یه بختیاری ک‌ به کباب خوردن معروفن میگم کوبیده فقط با نون میچسبه😂

بختیاری بخش گوشت منظورشه

🤣 یعنی نخود و گوشت و سیب زمنی پیاز ابگوشت و کوبوندن بعد با برنج خوردن . حالا کاش اسی تو روش نیاری خوب هر کی یه چیزی دوس داره تو نخور ...🤭

عزیزم دیزی بگو ماهم میگیم گوشت کوبیده آبگوشت ولی اکثر دوستان دیزی میگن

فقط یه همدانی میفهمه بخش گوشت چیه یا گوشت کوبیده . دیزی فقط یه نوع ابگوشته . ابگوشت گوجه که تو کوله ای بپزن ما سی نوع ابگوشت داریم تو همدان😉 همدانیا به ابگوشت خوردن معروفن🤣🤣🤣

فقط یه همدانی میفهمه بخش گوشت چیه یا گوشت کوبیده . دیزی فقط یه نوع ابگوشته . ابگوشت گوجه که تو کوله ...

خدایا نمی دونستم همدانی ها آبگوشت خورن 

من از گوجه آبگوشت بدم میاد بنظرم توهینه 

ما نخود و پیاز و گوشت و دمبه و رب 

بعد پخت همه له و نوش جان با پیاز خام و سبزی 

خدایا نمی دونستم همدانی ها آبگوشت خورن من از گوجه آبگوشت بدم میاد بنظرم توهینه ما نخود و پیاز و گوش ...

خوب دیزی که گفتی گفتم اون مدل ابگوشته ما ابگوشت قورمه سبزی قورابه 😙😙😙😙😋😋😋😋😋 این خوشمزززززه ترینشه ابگوشت الوچه ابگوشت بادمجون ابگوشت قیمه کلم ابگوشت یخنی ابگوشت ترشی ابگوشت ماست ابگوشت ساک ابگوشت الو و .... مام بزرگم بپزه دیگه هرگز غذایی جز ابگوشت نمیخوری🤣

میگن صد دام همدان و از رو صدای بخش گوشت کوبیدنش رد یابی میکرده😂😂😂 یعنی درین حد ابگوشت میخورنو دوس دارن

لطفا برای محمدصادق دعا کنید . بیماری لاعلاج داره.

من یه صادق داشتم از دستش دادم 

امیدوارم صادق شما حالش خوب خوب بشه این کامنت رو دیدم گریه ام گرفت

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
اره منم شنیدم با برنج میخورن بعضیا. خاله مامانم می‌زاره تو ماهی تابه دوتاهم تخم مرغ میزنه توش میخورن

ماهم گاهی کنارش تخم مرغ میزنیم😀🤣

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

چقدر کامنت‌های یکی دو صفحه اول مشمئز کنندست!😶

یعنی یک سری افراد فقط دنبال اینن که یه نفر یه سوتی بده یا مثلا یه غذایی رو نخورده باشه یا یه کار خاصی رو تجربه نکرده باشه؛ سریع کامنت میذارن« از پشت کوه اومدی؟ مگه کجا زندگی می‌کنی که تا حالا تجربه نکردی؟ و...

انگار دنبال یه کیسه بوکس میگردن که عقده‌های حقارت شون رو به شکل  زیرپوستی و سوسکی خالی کنن.

متاسفانه این چیزا رو اینجا زیاد میبینم😶💔

عزیزم عجیب نیست خوب دوسدارن به نظرشون خوشمزه ست مارمولک قورباغه  نیست که 

هرخانواده ای یه جورغذا میخورن  

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چقدر کامنت‌های یکی دو صفحه اول مشمئز کنندست!😶یعنی یک سری افراد فقط دنبال اینن که یه نفر یه سوتی بده ...

اصلا به متن دقت نکردن که اسی گفت گوشت کوبیده میگن وا کباب کوبیده با برنج نخوردی🙄

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️