2777
2789
عنوان

فک کن فردا پاشی هیچکسی نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 49 پست
فک کن اینترنتم داشته باشه به دردت نمیخورهچون هیچکس نیست مطالب سایت هارو اپلود کنههیچکس نیس اینستا پس ...

آره عجیب میشه همچی ولی حداقل گوگل مپ داری میتونی بری کشور های مختلف ببینی کسی هست یا نه

فک کن اینترنتم داشته باشه به دردت نمیخورهچون هیچکس نیست مطالب سایت هارو اپلود کنههیچکس نیس اینستا پس ...

دانلود فیلم هست

من فیلم برام مهمه اصن اینستا ندارم 

تلگرامم همش کانال فیلم و کتابه 

میشینم همه فیلمارو از اول خلقت سینما دانلود میکنم نگاه میکنم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا مگه الان تو برا بقیه زندگی میکنی

نه ولی انسان احتیاج داره به هرحال یکی موفقیتشوببینه زیبایی هاشوببینه همونطورکه اگ بدی نباشه خوبی به چشم نمیاد اگه زشت نباشه خوشگل معنایی نداره زندگی هم همینه وقتی کسی نباشه این زندگی ونفس کشیدن هم معنایی نداره

نه ولی انسان احتیاج داره به هرحال یکی موفقیتشوببینه زیبایی هاشوببینه همونطورکه اگ بدی نباشه خوبی به ...

من این احتیاجو تو خودم نمیبینم

خودم لباس قشنگ میپوشم فیلم خوب میبینم غذای خوشمزه میخورم تنهایی تو شیک ترین جاها قدم میزنم کیف دنیارو میبرم