2777
2789

امشب مهمونی بود خانواده نامزدم با عمه خودم بعد همینجور بحث سر عمل زیبایی بود من گفتم میخوام بینیمو عمل کنم یهو پدرش با صدای بلند گفت مهسا خودش میدونه باباش برا عمل و دوبار این جمله رو گفت یعنی از بابات بگیر خونه بابات عمل کن

حالا من اصلا نگفتم کی و کجا میخوام عمل کنم چون میخوام قبل عروسی عمل کنم خیلی عصبانی شدم تازه هموز مونده ادامه داره بگم بعدش چی شد هستین بگم؟؟

کلا خیلی مشکلات داریم اگه هستین همشو بگم شما قضاوت کنید

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هزینه‌ی کی میخوای عمل کنی؟

پدرم

ولی من صحبتم اینه به پدرش چه ربطی داره اخه اصلا پدرش وضع مالی خوبی نداره و پسرش که نامزد منه کمکشون میکنه مگه اصلا قراره ز جیب اونا بده اینجور گفت چوم تا الان بارها اشاره کردن از پدرت پول بکش و خرجیتو بده تا میتونه(چون سطح و وضع مالی خانواده من بالاست و اونا خیلی ضعیفن)

خب چرا باید میگفتی اصلا؟ تا کاریو نکردی جایی نگو

اخه من همینجور گفتم اصلا 

بحثم ایمه به پدرش چه ربطی داره میگه خودت میدونی و بابات کلا پدرش ببخشید ها ولی شعور صحبت نداره 

پدرمولی من صحبتم اینه به پدرش چه ربطی داره اخه اصلا پدرش وضع مالی خوبی نداره و پسرش که نامزد منه کمک ...

راستش به نظرم از قبل و جلو جلو این چیزا رو بهشون نگو، انجام بده بعد خبرشو بشنون و متوجه بشن

اخه من همینجور گفتم اصلا بحثم ایمه به پدرش چه ربطی داره میگه خودت میدونی و بابات کلا پدرش ببخشید ها ...

اسی بربین نباش

شایدمثلاخواسته احترام بزاره وبگه به مامربوط نیست ازبابات اجازه بگیر اجازه بابات مهمه ....

و واقعا اصلامنظورش به هزینه نبوده قاصدی نداشته

خودتوعذاب نده عزیزم جدی میگم مثبت ببین

حتی سر سفره نامزدم پرسید ظرفارو میزاری ماشین ظرفشویی گفتم اره بعد خندیدم گفتم میخوای برام ماشین ظرفشویی بگیری؟(بچه ها من خودم سر جهیزیه ام میگیرم خودشم میدونست و اینکه کلا چیطی کم نمیزارم)یهو باباش گفت بابات اگه فکر راحتیته بخره برات و پوزخند زد 

نمیدونم این تازه به دوران رسیده ها چین گیر من افتادن خیلی عصبانیم عمم که تو جمع بود بعدش گفت ولش کن مهم پسره خودشه که خوبه ولی من خیلی ذهنم درگیره و بهم برخورده  اگه بحث وظیفه باشه وظیفه اوناهم هست پسرشون حنابندون و یه عروسی در شان خانواده من بگیره ولی ما خیلی احترامش کردیم حالا اینجوری حرف میزنن

اسی بربین نباششایدمثلاخواسته احترام بزاره وبگه به مامربوط نیست ازبابات اجازه بگیر اجازه بابات مهمه . ...

نه عزیزم میشناسمشون دقیقا از نظر مالی گفتش چون همش میگه بابات چی میخواد کادو بهت بده یا خواهرش همش میگه از بابات پول بکش برای خونتون و شوهرت 

تازه با کمال پررویی پیش یکی از فامیلامون گفته بودن بابای دختره میخواد پسرمون عروسی بگیره براشون خونه هم بگیره(همون اجاره کنه منظورشونه نمیدونم والا نکنه انتظار دارن برم تو اون لونه موش پیش ننه باباش عروسی هم که یه جشن ساده کوچیک خواستم)

دو صفحه از تاپیکاتو خوندماین پسره به دردت نمی خوره اسینه خودش حسابیه نه خانوادشجوونیتو پاش هدر نده

🥲🥲حس میکنم با دعا نگهم داشتن وگرنه مگه میشه ادم با این شرایط بمونه انگار پام بسته است برای رفتن خیلی بی فرهنگه خانوادشون 

🥲🥲حس میکنم با دعا نگهم داشتن وگرنه مگه میشه ادم با این شرایط بمونه انگار پام بسته است برای رفتن خی ...

این حرفها را بزار کنار

اگر واقعا تصمیم به رفتن بگیری میری

حالا از ما گفتن، این پسر به دردت نمیخوره

تازه با این اختلاف سن زیاد

هنوز سنی نداری

چرا خودتو اسیر میکنی؟

پدرمولی من صحبتم اینه به پدرش چه ربطی داره اخه اصلا پدرش وضع مالی خوبی نداره و پسرش که نامزد منه کمک ...

وقتی میگم آدم باید با هم سطح خودش ازدواج کنه منظورم همینه ولی کسی متوجه نمیشه

اگه برعکس قضیه شما باشه عب نداره در غیر این صورت توقعات میره بالا