منو که خیلییی اذیت کردن از کتک زدن فحاشی تحقیر کردن مقایسه کردن ..حتی نمیذارن لباسمو خودم انتخاب کنم نزدیک ۲۰ سالمه .. نمیگم ناراحت نمیشم ولی چرا هیچ خاطره خوبی ندارم ک دلم تنگ شه،
منم تحقیر توهین کتکو اینا همه به نوع خودم داشتم. ولی باید بگم که سکته چون بابامو خیلی دوس دارم. کلا خانوادمو با اینکه خانواده داغونی هستیم خیلی دوست دارم دلم نمیخواد ازشون جدا بشم..🥺کلا بندم به اونا
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من که مادرمو تو دوازده سالگی از دست دادم...هنوزم خیلی اوقات کمبودشو حس میکنم...اما در مورد پدرم دوست ندارم اینو بگم...اما حسی بهش ندارم...بود ونبودش برام فرقی نداره...مخصوصا الان که نزدیکه هفت ساله خودشو الکی بخاطر یه سکته جزیی زمینگیر کرده و هفته یه بار از اول عروسیم تا الان مجبور بودم برم جمعش کنم و هزارتا کار تنفر اور انجام بدم...اونم منی که ازش محبت خاصی ندیدم تازه مامانمم خیلی اذیت کرد...خدا از سر تقصیرات همه مون بگذره
خوش ب حالت کاش مامان منم جدا شده بود . بابام اونو تا میخوره میزنه مامانم و خواهرم منو
یکم با باباتون بسازین مال من حتی منو از درسو مدرسه انداخت..کتکای شدبد قهرای طولانی.اووووو.از کدوم بگم برات؟ الان خداروشکر خوب شده ولی حس میکنم دوره ۱۲تا۱۴سالگیم یه نقطه تاریکه تو زندگیمه. خیلی سختی کشیدم خیلی غصه خوردم.نگو. بعدا با خودت میگفتی کاش مامانم بود. از اینکه منت اینو اون روسرت باشه تا بزرگ بشی بهتره که. من هفت سالم بود وقتی جدا شدن منو مامانم خیلی دوست داشت ولی بعد از پونزده سال زندگی از هم جدا شدن. نمیگمم مامانم خیلی خوب بود خیلی مهربون بود نه. ادمی بود که اسایش خودشو به بچه هاش ترجیح میداد گاهی. ولی بازم بودنش تو بزرگ شدنم تاثیر داشت.من خودساخته بار اومدم. کسی نبود خوب بده زندگیوبهم یاد بده خودم با تجربه کردن فهمیدم... هعی💔خدا بخواد امسال میخام اون سالایی که عقب موندمو دوباره تو بزرگسالان بخونم.میخوام شش تا کلاسو تا هجده سالگیم تو سه سال هرکدوم یه نیمه از سال بخونم تموم شه بره.بعد واسه کنکور بخونم
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡