2777
2789
عنوان

اگه پدر مادرتون خدایی نکرده فوت کنند چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست

منم تحقیر توهین کتکو اینا همه به نوع خودم داشتم. ولی باید بگم که سکته چون بابامو خیلی دوس دارم. کلا خانوادمو با اینکه خانواده داغونی هستیم خیلی دوست دارم دلم نمیخواد ازشون جدا بشم..🥺کلا بندم به اونا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

درد از دست دادن عزیز خیلی سخته 

اما بالاخره آدم باهاش کنار میاد 

یعنی برای ادامه ی زندگی باید کنار بیای

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که مادرمو تو دوازده سالگی از دست دادم...هنوزم خیلی اوقات کمبودشو حس میکنم...اما در مورد پدرم دوست ندارم اینو بگم...اما حسی بهش ندارم...بود ونبودش برام فرقی نداره...مخصوصا الان که نزدیکه هفت ساله خودشو الکی بخاطر یه سکته جزیی زمینگیر کرده و هفته یه بار از اول عروسیم تا الان مجبور بودم برم جمعش کنم و هزارتا کار تنفر اور انجام بدم...اونم منی که ازش محبت خاصی ندیدم تازه مامانمم خیلی اذیت کرد...خدا از سر تقصیرات همه مون بگذره

من که مادرمو تو دوازده سالگی از دست دادم...هنوزم خیلی اوقات کمبودشو حس میکنم...اما در مورد پدرم دوست ...

منم برام فرق نمیکنه .. ولی اگه نباشن دیگه تحقیرم نمیکنن کتکم نمیزنن فحشم نمیدن ..میتونم یه بار برم بیرون خیابون

دانشجوی پزشکی 🩺

منم برام فرق نمیکنه .. ولی اگه نباشن دیگه تحقیرم نمیکنن کتکم نمیزنن فحشم نمیدن ..میتونم یه بار برم ب ...

فک میکنم شرایطمون مثه همه. فقط من مامنم هفت سال تقریبا جدا شده. 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

فک میکنم شرایطمون مثه همه. فقط من مامنم هفت سال تقریبا جدا شده.

خوش ب حالت کاش مامان منم جدا شده بود . بابام اونو تا میخوره میزنه مامانم و خواهرم منو

دانشجوی پزشکی 🩺

خوش ب حالت کاش مامان منم جدا شده بود . بابام اونو تا میخوره میزنه مامانم و خواهرم منو

یکم با باباتون بسازین مال من حتی منو از درسو مدرسه انداخت..کتکای شدبد قهرای طولانی.اووووو.از کدوم بگم برات؟ الان خداروشکر خوب شده ولی حس میکنم دوره ۱۲تا۱۴سالگیم یه نقطه تاریکه تو زندگیمه. خیلی سختی کشیدم خیلی غصه خوردم.نگو. بعدا با خودت میگفتی کاش مامانم بود. از اینکه منت اینو اون روسرت باشه تا بزرگ بشی بهتره که. من هفت سالم بود وقتی جدا شدن منو مامانم خیلی دوست داشت ولی بعد از پونزده سال زندگی از هم جدا شدن. نمیگمم مامانم خیلی خوب بود خیلی مهربون بود نه. ادمی بود که اسایش خودشو به بچه هاش ترجیح میداد گاهی. ولی بازم بودنش تو بزرگ شدنم تاثیر داشت.من خودساخته بار اومدم. کسی نبود خوب بده زندگیوبهم یاد بده خودم با تجربه کردن فهمیدم... هعی💔خدا بخواد امسال میخام اون سالایی که عقب موندمو دوباره تو بزرگسالان بخونم.میخوام شش تا کلاسو تا هجده سالگیم تو سه سال هرکدوم یه نیمه از سال بخونم تموم شه بره.بعد واسه کنکور بخونم