2777
2789

من شوهرم راضیه مشکلی نداره با ریز بودن  ولی اون همیشه تیکه میندازه ک فلانی پره قشنگه فلانی اینجور اونجور  افسردم کرده

ن بیخود میکنه هیکل جد ابادشون میارم جلو چشماش جرعت نداره از این حرفا بزنه 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفت جد و آبادشو از جلو چشماش رد میکنم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
چند ساله ازدواج کردی چقد شجاعی😂

عقدم 

قبلش با شوهرم ۸ سال دوست بودم

از همون اول طوری رفتار کردم حساب کار بیاد دست تک تکشون جرعت ندارن باهام شوخی کنن میشورم میزارمشون کنار😑

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

من مادرشوهرم یباررفته بودم ارایشگاه میگفتم میخوام فیس فرم رنگ کنم ارایشگره گفت عروسمم اومد براش همینو زدم خیلی قشنگ شد بعدمادرشوهر نفهمم با علم بلم گفت عروسش یه عالمه موداره ها...ینی توموهات خیلی کمه راسم میگفت البته من موها کم پشته😂