2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 8576 بازدید | 248 پست
خوب کردی عزیزم اتفاقا من بافاصله زیاد بیشتر موافقم پشت هم مادر پیروفرسوده میشه حتی از نظر علمی هم ثا ...

وای آره من بیست سالگی مادر شدم حس کردم پیر شدم😂😂😂😂

لطفا لایک نکنید💐💚

عزیزم ایران جای چندتا چندتا بچه اوردن نیست

شما ناراحت بی همبازی بودن بچتی، ببرش هی بیرون، پارک، شهربازی، بذارش مهدکودک، پسفردا هم میره مدرسه با هم سن و سالاش میچرخه

بچه دوم که اسباب بازی بچه اول نیست! چون بچه اول همبازی نداره یه بچه دیگه بیاری! عجبا...

بازم میل خودته، من دارم واسه صلاح اون بچه میگم که وقتی یدونه باشه میتونی بهتر بهش برسی 

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولیم یه ساله بود باردار شدم،یهویی شد،الان دومی تازه پنج رو کامل کرد رفت تو شش سال سومی بدنیا اومد،

سلام شما ترکمنی؟گنبد؟اومدم خوشگله‌میگم اونجا گوشت شتر زیاده قیمتش چ جوریه؟آیا خوشمزه هست؟بعضیا میگن خیلی سفته درسته؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
اگه‌شرایط مالی اوکیه و‌با شوهرت خوبی حتماا بیار منم بچه ام نزدیک‌دو‌سالشه‌همه اش می‌گم‌زود بیارم باه ...

من خداروشکرسه تا بچه دارم و هرسه تا پشت سرهم دست تنهاهم هستم بزرگه ۵ سالشه ولی وقتی میبینم انقد باهم شادن و سرگرمی واقعا خدارو شکر میکنم و ذوق میکنم 

سخته و خستگیم زیاده اما اگه واقعا بچه رو دوست داریم نباید بزاریم تنها بمونن تک فرزندی آسیب میزنه 

خداتوانشو به مادر میده 

دوستان همه چیز را گفتن الا روحیات بچه اول من دخترم دو سال نیم هست به شدت حس مالکیت داره رو پدرش ومن ...

من اوایل که برای دومی باردارشده بودم خیلی گریه میکردم و میگفتم درحق دخترم ظلم کردم البته که بعد زایمان اولم خیلی عصبی شده بودم بااین که خیلی برای بچه اولم وقت میزاشتم از بازی و گردش و...اما عصبی هم میشدم اما الان بااین که سه تا شدن خیلی آروم تر از قبل شدم و خیلی کنترل میکنم خودمو و همینطور مدام مطلب میخونم و کمک میگیرم و مشاوره میگیرم که بتونم بهتر باهاشون رفتارکنم که از نظر روحی آسیب نبینن بخصوص فرزند اولم 

کلا دیدگاه شما مادیه.میگین بچه ی من بدبختی بکشه که بقیه شاد باشن؟! این کجاش بدبختیه؟وقتی کسی میتونه ...

من اصلا به هدف خداوند کاری ندارم که نه از کارش سر درمیارم نه میشه تو حکمت و مشیتش دخالت کرد 

به عنوان یه انسان صحبت میکنم خدا به انسان بی دلیل عقل ندلده خیلی هم‌سفارش کرده به استفاده ازش تو همچین روزها و مواردی باید ازش استفاده کرد 

معلومه دیدگاهم مادیه چون ادمم یه سری احتیاجات دارم الان هم تا پول نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی حتی همون دکتر شدن که گفتید 

من اصلا به هدف خداوند کاری ندارم که نه از کارش سر درمیارم نه میشه تو حکمت و مشیتش دخالت کرد به عنوان ...

کاش فقط پول بود تو تا بچه کوچیک همزمان روان آدمو بدن آدمو داغون میکنه آدم نمیتونه اونجور که باید واسه بچه ها وقت بزاره

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن