2777
2789
عنوان

با چه روی برگردم پیش عشق سابقم💔😔

171 بازدید | 42 پست

خاک بر سره من که این کثافتو( دوس پسر عنم) نشناختم با دختر دیدمش

یه دختره لول پایین بد تیپ بد ترکیب و بی ریخت که لیاقتشه خوب مچشونو گرفتم

بعد یک سال اینجور کرد بام

کلی دلم برا عشق سابقم تنگ شدد چقددد اقا بود خاک بر سرم که ولش کردم خدا هم خوب نشونم داد

امشب که مچشونو گرفتم حتی ذره ایی گریه نکردم ولی ازم آتیش میزنه بیرون از خشم عصبانیت حالم اصلا خوش نیست نمیدونم چرا گریم هم نمیگیره فقط دستام دارن میلرزن از عصبانیت و خشم داغونم

دلم پر کشیده برا عشق سابقم چقد دلش شکوندم با لوس بازیام اخرم ولش کردم تا داغون بشه 

یادمه اخرین بار بغض کرد چشای قشنگش مثل خون قرمز شد خدا ببخشه منو بچگی کردم ولش کردم

😔 هنوز که هنوزه تنهاست نمیدونم چیکار کنم

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دلشو شکستی و خدا نشونت داد ک هی دختر بی راهه نرو، راه مستقیم در پیش گیر و صدقه بده، هیچ لذتی در انتقام نیست ک در بخشش باشه، من واقعا قصد ندارم قضاوت کنم چون من قاضی ک نیستم اما واقعا دلم میسوزه ک چرا اون پسر رو ول کردی رفتی سراغ اون پسر، الان با جه رویی برگردی پیش عشق سابقت؟ با روی بی زبونی؟ یا خودت رو شماتت کنی یا نکنی واقعا ب من مربوط نیست و من قصد قضاوت ندارم، حکم اصلی پیش خداست، اون قاضیه و من بنده ی حقیر خدا، من کیم نظر بدم، بزرگ اونه که بزرگی کنه، نه سنش بالا باشه، عشق سابقت با عشق الانت چند سال تفاوت سنی دارن؟ 

اگه منتظره که هیچ گفتم شاید خودت میخوای برگردی

با اینکه کلی دختر براش میمیرن سرش همش پایینه به هیچکدوم هم پا نداد...

همجوره ام از این عوضی سر تر بود

تو دلشو شکستی و خدا نشونت داد ک هی دختر بی راهه نرو، راه مستقیم در پیش گیر و صدقه بده، هیچ لذتی در ا ...

هم سنن

با اینکه کلی دختر براش میمیرن سرش همش پایینه به هیچکدوم هم پا نداد...همجوره ام از این عوضی سر تر بود

شاید حکمتی بوده که قدرشو بفهمی اگه دوستت داره از دستش نده 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بد کردی با اونی که میخواستدت!یع چیزی میپرسم ...؟چجوری خودتونو واس اونی که از ته دلش دوستون داره میگی ...

من خودمم دارم میگم غلط کردم