2777
2789
نمیدونم تا حالا بهش فکر نکردم اما اینقدر عقده تو دلم مونده دوست دارم یبار یه بچه خوش خوراک گیرم بیاد ...

پسر من ۱۱ ماهشه از دوماهکی خودشو از شیر برید الان فقط شبا ۶ درجه شیر میخوره روانی شدم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ومنی که یه بچه پنج ماهه دارم والان دوباره ناخاسته باردارم😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

نههه🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق بچه هامولی از زایمان خیلی میترسم چه طبیعی چه سزارین

سزارین اصلا ترس نداره من زایمان عالی بود بوم رفت دستگاه بخاطرش کلی سرمو تکون دادم شیر دوشیدم سردرد وحشتناک گرفتم از بس دارو دادن تا چهل روزگیش فقط می‌خوابیدم 

پسر من ۱۱ ماهشه از دوماهکی خودشو از شیر برید الان فقط شبا ۶ درجه شیر میخوره روانی شدم

رفلاکس داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
رفلاکس داره

داشت قبلا خوب شد..بعد واکسن دوماهگیش شیر نخورد

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ببین من یبوست دارم باید ملین بخورم تمام دغدغم اینه چکار کنم

من فکر کردم کلا بچه ندارید

ولی مثل اینکه یه پسر دارید

خب دارو بگیرید

و غذاها و خوراکیهایی که ملین هستن بخورید

مثلا آلو پر آلو انجیر شربت انجیر .....

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
داشت قبلا خوب شد..بعد واکسن دوماهگیش شیر نخورد

پسرمنم بعد واکسن ۴ماهگی دیگه نخورد

رفلاکس پنهان داشت 

اگر هنوز شیر نمیخوره شاید خوب نشده 

ببین من یبوست دارم باید ملین بخورم تمام دغدغم اینه چکار کنم

پودر پیدرولاکس 

درمان دردها