2777
2789
عنوان

یه دلسوز و آدم فهمیده میشه بیاد دیوانه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 79 پست
موهای زاید توصورتم پریود نمیشدم .یا دیر به دیرمیشدم .دکتر سونو کرد گفت تنبلی داری

خب ببین موی کرک صورت منم داره البته همه دارن بعد من سه ساله ریزش گرفتم ولی از اول امسال پریودیم نامنظم شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورم سنت کچل کردن بعد ۱۸ ساله میگم سنت اینجوری زیاد لازمم نیست که همه رو به جا بیاری

ولی الان هنوز متقاید نشدم🤣😑 چند روز پیش داشتم درس می‌خواندم این فکر رسید به ذهنم😂

عزیزم بجای تراشیدن بهش برس

اسپری رزماری و تخم‌شنبلیله درست کن هرروز بزن کف سرت

ماسک تخمرغ و نخود بزن

با ختمی بشور

ماسک زرده تخمرغ و آب‌پیاز

آمپول بیوتین دکسپانتنول بزن

هیرویت بخور

آهن بخور

اگه طبعت خیلی گرم نیست روغن سیاهدانه بزن کف سرت.

دختری در سن جوانی هم هستی همچین کاری نکن لطفا

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
خب دوساله دارم مدل مردونه میزنم ولی میخوام بتراشم خیلی تاثیرش بهترهبنظرت اگه من خواهرت بودم میزاشتی ...

من یبار موهامو تراشیدم درست ترین تصمیم زندگیم بود، اگه لازم نبود شال و مقنعه بزنم همیشه با ماشین میتراشیدم