2777
2789
ژیمناستیک که کوتاه میشن

قبل از پنج  سالگی خوب نیست ولی بعد از شش سالگی به خاطر حرکات کششی باعث افزایش قد میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول تغذیه‌اش و خوابش را درست کنین. بعد قرص قد رو از الان شروع کنین بدین و بعدش هم اگه میتونین بزارین ...

ژیمناستیک که دکتر تغذیه ام گفت قد رو میسوزونه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
نگران نباش ‌ دختر در ۸ و ۹ و ۱۰ سالگی رشد استخوان داره بیشترین رشد در این سن ها هست تجویز دکتر غدد: ...

این شربتا برا همه سنین هست پسر من ۲سالشه ۸۳سانت خیلی براش ناراحتم شربت زینک میدم بهش تاثیر انچنان ندیدم مدلش هم اینجوری سه ماه به سرعت مثلا ۴سانت رشد میکنه بعد سه ماه اصلا رشد نداره حتی نیم سانت

من هرکه دیدم آمپول زده نازا شده

امپول راه حل اخره ولی نازا بودنو نمیدونم چون کسایی که دیدم سنشون هنوز کمه به بارداری نرسیدن که بیینم ولی ببر حتما دکتر خیلی کمک کنندست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
پریود که نشده اگه میتونی بیای تبریر یه دکتر خوب معرفی کنم من با داروهای ایشون بلند شدم

نه علائم بلوغ نداره

کیه اسمش

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

من خودم قدم بلند نبود دوران راهنمایی یهو قد کشیدم بلند شدم الان ۱۷۲ م نه دکتری رفتم نه ورزشی یکم صبر کن ببین چی میشه منم زیاد از عوارض آمپول رشد شنیدم چند تا از دوستام هم زدن تاثیری نداشت

اسی این چیزا رو سعی نکن با تغذیه درست کنی درسته تغذیه هم تاثیر داره ولی این چیزا نیازه تحت نظر متخصص باشه من دختر عمم مث دختر شما بود بردن دکتر غدد براش امپول رشد زدن الان مث بقیع همسن و سالاشه

من خودمم چون زود ب بلوغ رسیدم همون بار اولی ک پریود شدم ی هفته بعدش رفتم دکتر غدد برام امپول نوشت یکسال پریودمو انداخت عقب و ب رشدم کمک کرد

حالا دختر شما خداروشک فلن خیلی مونده تا بلوغش پس قبل از اینکه صفحه های رشدش بسته شه ببرین دکتر امروز فردا هم نکنین یادتون بره

موفق باشيد 

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...