2777
2789
عنوان

به خاطر بیماری برادرم مجبور شدم زندگی و همسرم رو ترک کنم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 216185 بازدید | 1083 پست

ببین درسته تو برادرت رو اولویت قرار دادی چون بحث مرگ زندکی بوده 

اما الان از نظر قانونی و شرعی هر آسیبی به پسرت وارد بشه گردن پدرش هست 

چون الان هم بچه پیش مادربزرگش هست و در عرض یک سال پدرش هم طلاق گرفته هم جدا شده!

پس تو مادر بدی نیستی فقط مهارت نداری.

مشاوره برو و کم کم بدون اطلاع برادرت با پسرت دیدار کن 

و اینو تشخیص بده که برادرت واقعا مریضه یا خوب شده و الان فقط داره از تو سواستفاده میکنه...اگر حالش خوبه برگرد به پسرت 

ب داداشت بگو همینی که هست 

من کل کامنتارو خوندم قضاوت کار ما نیست ولی یک چیزو فهمیدم اینه که همون بهتر اون بچه زیر دست شما بزرگ نمیشه چون قطعا با این طرز فکر شما و برادرت قطعا اونم مثل شما میشد اونجا باشه بهتر حداقل روانش سالمه شما انگار خودت حوصله بچت رو نداری و یجورایی از سرت بازش کردی .مادر بودن خیلی پیچیده تر ازین رفتار شماست .دلسوزی تو حرفاتون ندیدم نسبت به پسرت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدا اسی ولی تو دیگه چطور مادری هستی!!! برادرمو یا خواهرمو من به دنیا نیاوردم که مسئولیتی هم در قبالش داشته باشم اما بچه ی من به خواست من به این دنیا اومده پس در قبالش وظیفه دارم و برادر و خواهر و پدر و مادرمم بخاطر بچه م میزارم کنار. نفسم به نفسشون بنده ها ولی بچه یه چیز دیگه ست

داداشت گناه داره

مریضای اعصاب وروان از هرکسی تو این دنیا تنها ترن 

همیشه توسط اطرافیان پس زده میشن

اولین کار اینه که ببریش پیش یه دکتر خوب مثل دکتر عبدالله فرساد

واینکه باهاش صحبت کنی البته اگه گوش کنه بهش بگو اگه میخوای باهات بمونم شرط اینه که داروهاتو مصرف کنی

من درکت میکنم زندگی باهمچین کسی خیلی سخته

به نظرمن سرطان خیلی بهتر از بیماری اعصاب وروانه

انشالله مریضت شفا پیدا کنه🙏💋

خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇
میگه شب باید خونه پیش خودم باشینمیذاره شب پیش پسرم باشم

وای نصف شبی چقدر من از دست تو حرص خوردم واقعا اینا راسته ؟ بابا داداشت چیکارست که واسه تو تصمیم بگیره بیماره درست نگهداری میخواد درست ولی دیگه نه اینجور که شما از بچت بزنی بخاطرش حالت خوشه؟ اولویت شما بچته و تمام 

اینکه از زندگیت به خاطره برادرت گذشتی کمکش کردی پرستاریشو می‌کنی اینکه برادرت نمی‌خواد شوهرتو هم ببینه همه اینارو درک میکنم ولی واقعا دیگه برادرت خیلی نمک نشناسه ببخشید که میگه نمی‌خواد بچتو ببینی واقعا بدم اومد

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
نمیتونم برم باهاش زندگی کنم از برادرم دوره

تصمیم جدی بگیر و از پیش برادرت برو تو زندگی مستقل خودتو داری برای اون هم پرستار تمام وقت بگیرین تا اینجا هم بیشتر از وظیفت لطف کردی از همه نظر در حق بچت کوتاهی کردی که اون فقط مهمه 

واقعا درکتون نمیکنم 

راجع به برادرتون عذاب وجدان میگیرید راجع به پسر خودتون نه ؟

اولویت رو بزارید رو فرزندتون 

مادربزرگش باهاش چطور رفتار مبکنه ؟ اذیتش نمیکنن ؟ 

برادرتون باید بفهمه اولویت زندگی شما پسرتون هست 

هر چه زودتر با پسرتون زندگی کنید