2777
2789
عنوان

به خاطر بیماری برادرم مجبور شدم زندگی و همسرم رو ترک کنم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 209491 بازدید | 1060 پست

برادرت کجا زندگی میکنه؟

منظورم خونه کی؟ 

خونه مال کیه؟؟؟؟؟؟؟

خونه خودشه؟؟؟؟

یا خونه ی پدری؟؟؟؟؟؟

خونه رو اجاره بده ... با پولش برادرت رو بزار جایی ک ازش مراقبت کنن ..

خودتم برگرد پیش همسر و پسرت....

ببین درسته که داداشته و عزیزه..   ولی اینم که زندگی چهار نفر   (یعنی خودت پسرت همسرت و اون مادر بزرگی ک پسرت پیشش)   فدای یک نفر ( اونهم یک نفری که سهمی تو اجتماع نداره و آینده ای نداره ) بشه....

برادرت رو بسپر آسایشگاه خصوصی .... نترس چیزی نمیشه ... اولش سخت میگذره بهش بعد همونجور ک ب تو عادت داره ب اونا عادت میکنه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برادرم از بچم بدش میادمیگه توله اون رو نمیخواد ببینه😞

لزومی داره حتما برادرت از شوهرت یا بچت خوشش بیاد؟؟؟؟ آخه خیلی این جمله رو تکرار میکنی. برادرت چطور روش میشه وقتی یه نفر تمام عمر و زندگیش و وقف اون کرده، به جای تقدیر و تشکر و خجالت، به بچش بگه توله؟؟؟؟ موندم تو چرا اجازه میدی؟؟؟ 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

لزومی داره حتما برادرت از شوهرت یا بچت خوشش بیاد؟؟؟؟ آخه خیلی این جمله رو تکرار میکنی. برادرت چطور ر ...

حرص نخور این خانوم خودش مشکل روانی داره از نحوه چت کردنش متوجه نمی شی .آخه کی بچه اش ول می کنه بخاطر برادرش

اره میدونمبرای منم مهم ترین چیز پسرمه‌اما نمیدونم برادرم رو چیکار کنم

به جهنم هر طوری میخواد بشه بشه داداشت 

ولش به حال خودش نترس هممون هفتا کفن میپوسونیم اون هنوز زنده میمونه

مشکل مالی هم نداشته باشی به تو ربطی نداره پرستار بگیری

مشکل خودشه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

اسی عزیزمممم من پست های قبلتم خوندم

برو سر زندگیت حالا ک شوهرت پشیمونه

شرطم بزار ک زنه رو طلاق بده

بچشت گناه داره فداتشم

خودت هم از بچت بیشتر عمرت داره میره مشخصه دوسش داری برو بخاطر خودت و بچتم شده برو و چشم ببند

بخدا بعد ها فقط حسرتش ب دلت میمونه

این زنه اگ بچه دار بشه عمرا طلاقش بده شوهرت خوب فکراتو بکن تا دیر نشده عزیزم 

الویت خودتی و بعد بچت 

ب شوهر و برادر و مادر و اینا فکر نکن

تو بفکر روح و روان خودت و بچت باش و اگ قول میده خیانت نکنه هرگز برگرد گرچند بعید میدونم

اما من شاید بخاطر بچه و دل خودم برمیگشتم و زندگیمو بخاطر یه لجن ازخدا بی خبر اوار نمیکردم رو پسرم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

این عجیب ترین تاپیکی بود که ت این چند سال دیدم! باورم نمیشه...همه چیز این تاپیک نامفهوم و غیرعادیه تو مغزم نمیگنجه که چرا یه مادر بچه اشو ول کنه بخاطر برادرش؟ برادر خیییلی عزیزِ یه تیکه از قلبِ،ولی پسرت چی؟ اون پسر بیچاره آینده اش چی میشه؟؟ برادرت از پسرت خوشبخت تره چون سایه مادر بالا سرش بوده! اسی شما در قبال اون بچه مسئولی،اینو متوجه ای؟؟

برو آموزه های دینمونو بخون ببین چند بار و چقدر به نقش مادری تاکید کرده و چقد به نقش خواهری؟!

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

اسی درسته رفتی خوابیدی 

ولی تا خود الان تو این تاپیکت و قبلیها چرخیدم

کسی نگفت ولی من میگم

شما که وضع مالیتون خوبه 

چرا سرکار میری

اون تایما به بچت برس 

صبحا کنار داداشت باش

عصرا کنار بچت

معلومه داداشتم تا ظهر میخوابه

برنامه خوابشو درست کن

پرستار عصرا بیاد

پشیمونی فایده ای نداره ها