2777
2789
عنوان

به خاطر بیماری برادرم مجبور شدم زندگی و همسرم رو ترک کنم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 207245 بازدید | 1054 پست
منم این تاپیک مزخرفو باور نمیکنم😄درکل خیلی عجیب و گنگه ....🤔ولش کنید برا اینا حرص و جوش نخورید🤍کس ...

من اولویت آخرم برای مادرم 

خاله م هم سنه منه 

مادرم جونشو تقدیمش میکنه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به شخصه نمیگم برگرده سر زندگی قبلشمن میگم بره پیش پسرش با پسرش زندگی کنهاکثر کاربرا نظرشون همینه ...

منم با شما موافقم

نمیدونم بیماری برادرش چیه و مشکلش، چحوره

ولی خب اگر شوهرش بچه رو بده میشه نخوادش؟؟؟؟؟؟ 

متاسفانه خضانت با پدره بعد هفت سال

خب باباش نداده چه غلطی، کنه

کی گفته باباش نداده

خودش گفت شوهرم پشیمونه میگه برگرد اگه بچش الویت اولش بود باشوهرش حرف میزدوقانعش میکردبچه پیش مادرش باشه نه مادربزرگ 

حقیقتا من ازکاراین خانوم ناراحت شدم برادرجایگاه خودش وداره فرزندجایگاه خودش چراازبچش بگذره بخاطربرداری که به بچش میگه توله...

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

برادرم از همسرم خوشش نمیادالان هم میگه حق نداری ببینیش یا بچت رو هرروز ببینی

برادر و همسرت هر دو خودخواهن

بیچاره شما و بچه

الویت رو بذار رو بچه ت ببین چی براش خوبه

میتونی بیاری پیش خودت 

روانیمون کرد بابا داداشم داداشم داداشمبچش مدرسم نمیره 😑

من دقیقا ی بچه 6ساله دارم

بنظرم حق بچست کنار مادرش، باشه

ولی بعد7سال حضانت باپدره متاسفانه

حتما نمیده بهش

خدا لعنت کنه هرکی مادر وبچه ای رو جداکنه

خودت کنار ی مرد خیانتکار میمونی

من نمیدونم چرا گیر دادی به شوعر خیانتکار، کسی نمیگه برگردن میگن، تا بچه بیشتر ازین ضربه نخورده بیارش پیش خودت ولی اجازه دیدن بچه اش هم دست برادش هست، حتی میترسه هزار تومن ارث و میراث به خواهرش برسه... 

من اولویت آخرم برای مادرم خاله م هم سنه منه مادرم جونشو تقدیمش میکنه

الهیییی 💔💔💔

چقدم حس بدی داره ‌...واقعا سخته

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

منم با شما موافقمنمیدونم بیماری برادرش چیه و مشکلش، چحورهولی خب اگر شوهرش بچه رو بده میشه نخوادش؟؟؟؟ ...

بچه پیش پدرش نیست پیش مادربزرگش زندگی میکنه 

اون طفلی نه مادر خواستتش نه پدر!!! چقدددد جیگرمم سوخت واسش😓

چقد بی رحمانه نظر میدن بعضیاصرف نظر از برادرششما خودتون باشین کنار خیانتکار میمونین؟

چه ربطی داره

از شوهرش که طلاق گرفته تموم شده رفته

ما میگیم برای چی بچه طفل معصوم رو رها کردی به خاطر برادرت ،کی برای اون بچه می تونه مادری کنه؟! مسئولیت اول این خانم بچه شه 

کی می تونه بگه اون بچه چه صدمات جبران ناپذیر روحی و روانی می خوره از این زندگی که مادرش براش ساخته...

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کی گفته باباش ندادهخودش گفت شوهرم پشیمونه میگه برگرد اگه بچش الویت اولش بود باشوهرش حرف میزدوقانعش م ...

وآقا برادر من جونش واسه پسرم در میاد من حتی ماشین شوهرمم بخواد میگم نمیشه میزنی یه جا 

کی گفته باباش ندادهخودش گفت شوهرم پشیمونه میگه برگرد اگه بچش الویت اولش بود باشوهرش حرف میزدوقانعش م ...

گفته برگرد 

من خودم باشم برنمیگردم پیش مردی ک خیانت کرده

ولی بچمو اگرررر بده حتما حتما میگیرم

خدا نصیب نکنه

بخدا خیلی، سخته دوری از بچه

خودت کنار ی مرد خیانتکار میمونی

مسئله طلاقش نیست

مسئله اینه به عنوان یه مادر بچمو ول نمیکردم که داداش خودخواهم نظر بده بچمو ببینم یا نه

خیلیا طلاق میگیرن اما بچه شون رو چشم نگه میدارن

ادم بچش و واسه برادر رها میکنه؟؟؟؟

احتمالا مادر نیستی