2777
2789
عنوان

وای از استرس خوابم نمیبره

105 بازدید | 14 پست

دهم تجربیم ۴ روز واس فیزیک وقت دادن و دو روزم به بطالت گذشت چون ننه بابام به زور بردن مهمونی بعد حتی کلی هم دعوا کردم چون زیست هم همینکار کردن نمرم پایین شد و حالا ذهنم درگیره میشه دو فصل فیزیکو تو دو روز جمع کرد؟و نه خواب مذاره درس بخونم نه استرس مذاره بخوابم

ویدیو شب امتحانی از براتی پیدا کن ببین زود تموم مبشه

کیستند اینان رفیق نیمه راه!وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كنمشت‌هاي كوفيان را باز كن

معلومه میشع

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروز ی فصل بخونی تموم میشه نترس و استرس نداشته باش.از ویدیو استفاده کن

کیستند اینان رفیق نیمه راه!وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كنمشت‌هاي كوفيان را باز كن

درکل اگه مثلا بخوام نمره بالا بگیرم تو دور روز باقی مونده متونم؟

بله میتونی دوفصل ک چیزی نیست

متونم نمره بالایی بگیرم؟چند صفحه از فصل ۳ هم هست

ببین همین الان اگ خوابت نمیاد بشین ی ویدیو از تلگرام براتی یا یوتیوب پیدا کن یا ی استاد دیگ شب امتحانی.

ببین ی فصلو فرداهم ازش نمونه سوال نهایی سالهای گذشته رو از همون فصل حل کنی تا ظهر تموم میشه

بعدشم عصرم ویدیو فصل دوم و اون قسمت کوچیک فصل سه

پس فرداهم کامل نمونه سوال حل کن.

نترس و استرسم نداشته باش گلم

دهم ک دیگ اب خوردنه فک کردم دوازدهمی

ببین همین الان اگ خوابت نمیاد بشین ی ویدیو از تلگرام براتی یا یوتیوب پیدا کن یا ی استاد دیگ شب امتحا ...

کلیپ های آلا رو میبینم

فصل ۱ و ۲ و ۴ صفحه از فصل ۳ ولی فصل ۱ رو در حد ۱۶ ۱۷ بلدم

کلیپ های آلا رو میبینمفصل ۱ و ۲ و ۴ صفحه از فصل ۳ ولی فصل ۱ رو در حد ۱۶ ۱۷ بلدم

کلیپ های الا فک نکنم شب امتحانی باشه.از ی منبع دیگ ببین.بزن براتی تو نت یا قضاتی راحت کارو برات میبنده