2777
2789
عنوان

قبل من شوهرم عاشق یه دختره بود

153 بازدید | 17 پست

دختره ازدواج میکنه و ما هم ازدواج کردیم همسرم قسم میخوره که حز عشق من چیزی تو قلبش نیست و خیییلی از  گذشته اش پشیمونه و میگه ارزش نداشته

ولی من گاهی میاد تو ذهنم روانی میشم

وقتی دعوا میکنیم میگم یعنی اگه اون دخترم زنش میشد باش دعوا میکرد؟؟؟؟

یعنی اگه اون دخترم زنش میشد ازش زده میشد 

وای سختهههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا شدت سم بودم مارو ببین 

همکلاسی من با شوهرم دوست بودن ۳ ۴ سال 

منم با همکلاسی شوهرم ۵ سال اینا دوس بودم 

تو شهر کوچیکی که همه میشناسن همدیگرو 

شوهرم میدونس من با همکلاسیشم منم میدونستم 

الانم کلا حرف نمیزنیم راجع بهش 😑

خب عزیزم همسرت ک قسم خورده.. قبل ازدواج میدونستی؟

تازه شم من خودم خیلیا رو میشناسم توی فامیلامون ک قبلا عاشق یکی دیگه بودن و الان با یکی دیگه ازدواج کردن و سر و سامون گرفتن و اتفاقا عاشق زن و بچه شون هستن

سعی کن این فکرا رو از خودت دور کنی همین ک این فکرا اومد سراغت خودتو مشغول ی کار دیگه بکن برو ب یکی زنگ بزن ک یادت بره.. اگه ادامه بدی خدانکرده شدید و تبدیل ب وسواس فکری میشه ااا

الان دیگه مشکلی با گذشته ندارین؟یا اینکه اذیتتون میکنه؟

چرا باید اذیت کنه 

همون دختر و پسری که سابقا باهاشون بودیم وقتی خودمونو مقایسه میکنم نیبینم از هر لحاظ سر تریم 

من دو سه ماه اول رفتارهای شکاک گونه ومزخرفی داشتم ک بعدا ولشون کردم و دیدم همش الکی بود

دوست پسر من عاشق یه دختری بود که بعد برای فراموش کردن اون اومد سمت من ولی اون دختره یه دختره خیلی موفق و خفنی بود من یه دختر معمولی 

هیچ وقت عاشق من نشد من فقط عروسک گربه رقصون بودم تا اون بتونه یه روزی کیس مورد نظر خودش رو پیدا کنه ، میخوام بگم که فکر اینکه چقدر از اون دختر کمتر بودم داره مثه خوره منو میخوره .  ولی این که اون منو بازی داد اذیتم نمیکنه.  چون من خواسته وارد بازی شدم

دوست پسر من عاشق یه دختری بود که بعد برای فراموش کردن اون اومد سمت من ولی اون دختره یه دختره خیلی مو ...

عزیز خودتو انسان پایینی نبین ارزش هر انسان به پول و کلاس کار و تیپش نیست

شما هم تلاش کن تو زمینه ی خودت موفق میشی

خب بهتررر یکی پیدا میشه که تو‌رو‌با دنبا عوض نکنه

نمیدونم 

ولی من هنوز احساس حقارت باهامه 

تنها چیزی که من از اون دختر بهتر بودن قشنگی بود

من خیلی قشنگتر بودم طوری که به هرکسی می‌رسیدم که دختر رو میشناخت میگفتم از،یک تا ده به این چند میدی میگفت خیلی باشع ۴ 

میگفتم به من میگفتن ۹.۷۵

ولی اون پسر همش از من ایراد می‌گرفت چرا جوش زدی 

۰را فلانی چرا بهمانی 

ولی همیشه میگفت درسته دوست دختر سابقم خیلی قشنگ بود اما مثه تو با حیا نبود 

فک کن اون رو قشنگ میدید و از من که قشنگ بودم مرتبا ایراد ظاهری میگرفت

عزیز خودتو انسان پایینی نبین ارزش هر انسان به پول و کلاس کار و تیپش نیستشما هم تلاش کن تو زمینه ی خو ...

عزیزم من نخبه کشوری تو رشته خودم بودم اما خانواده فقیر داشتم بعد ارشد ترک تحصیل کردم و رفتم سر کار خرجم رو دربیارم . اون دختر از یک خانواده پولدار بود. رفت زبان خوند ‌ . مهاجرت کرد اروپا . یه دانشجوی معمولی بود الان داره کل دنیا رو میگرده و من توی یه شغل معمولی و کم درآمد با وجود رزومه خوبم

عزیزم من نخبه کشوری تو رشته خودم بودم اما خانواده فقیر داشتم بعد ارشد ترک تحصیل کردم و رفتم سر کار خ ...

پس چرا خودتو کم میبینی؟ بنظرم شما از من خیلی بهتری 

تلاش میکنی بااینکه خیلی چیزا نیست تلاشت ارزشمند اگه برای بقیه نه اما برای خودت چرا

برای خودت زندگی کن فقط از خودت انتظار داشته باش و از ادمای سمی دور شو فقط باعث میشه منفی گرا بشی که شدی